fredag den 28. juni 2013

Nyeste skud på grafisk fugletegning og ikke mindst god sommerferie til jer alle.

Så er det i dag, hvor langt de fleste danskere har fået sommerferie og dermed går en forhåbentlig dejlig ferie i møde. Dog med undtagelse af nogle deriblandt undertegnede. Da jeg jo er i min sidste praktik, som varer frem til d. 1/8, skulle jeg derfor selv betale for min ferie, hvilket jeg ikke lige havde råd og lyst til. Der med sagt, gør det mig faktisk heller ikke noget, at skulle arbejde i ferien, for jeg er sikker på, at vi nok skal få det rigtig hyggeligt med de børn som er tilmeldt. Jeg ved i hvertfald, at der er planlagt småture, så børnene også får oplevet lidt i de dage, de er i Sfoen.
Når jeg er færdig d. 1/8 kan jeg selv disponere over min tid frem til d. 23/8. Her står der nemlig skrivning af min specialiseringsopgave på programmet. Jeg kan som sådan godt begynde på den nu, og på den måde tage mig en lille ferie i august, og det har jeg faktisk allerede tænkt mig. For som sædvanligvis skal jeg være subformand på Skanderborg Festival, hvilket jeg ser utrolig meget frem til. Det plejer jo altid at være en rigtig dejlig uge med gensynsglæde med min gamle folkeskolekammerater, god musik, dejlig stemning, forhåbentlig lækkert vejr og lidt fuldskab :-)
 
På arbejdet i dag kunne jeg godt mærke, at der var feriestemning blandt børnene, de havde i hvertfald meget energi. Men måske det også skyldtes, at de i dagens anledning havde fået lov til at tage slik med og derfor var godt speeded op på alle leder og kanter.
 
De sidste aftner inden mine øjne er lukket i, er gået med at færdiggøre endnu en grafisk fugletegning, som jeg påtænker måske at få lavet på serigrafiramme, så jeg kan påføre det på stof, det tror jeg nemlig kunne blive vildt fedt.
Så kommer mit store spørgsmål, er der nogle der har erfaringer med dette, og i så fald hvor kan det laves?

5 kommentarer:

 1. det kan du her ->
  http://www.huset-aarhus.dk/203

  SvarSlet
 2. Også god sommer til dig trod det at du skal arbejde...det kunne se helt vildt fedt ud med den grafiske fugl på stof...go' lørdag til dig!

  SvarSlet
 3. Igen er det en virkelig, virkelig flot tegning! Føler lidt, at jeg gentager mig selv, men jeg mener altså, hvad jeg siger - og ros bliver man vel aldrig træt af :-)

  God weekend <3

  SvarSlet
 4. Du behøver ikke at gentage dig selv, bliver altid så glad for dine rosende ord.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.