lørdag den 25. maj 2013

Ipadsleeve og lørdagens små gøremål

Som jeg fortalte jer om for ca. en måned siden, så fik jeg jo købt mig en Ipad, og jeg kan godt love jer for, at den er guld værd. Jeg bruger den både til at tage billeder med, læse blogs, se TV-programmer, tjekke mails, skrive noter på i forbindelse med studiet og sommetider blogger jeg også fra den til de lidt mindre indlæg. Jeg ville jo gerne lave et Ipadsleeve til den, så den kunne være beskyttet, når jeg fragter den frem og tilbage til studiet mm. så her for et par dage siden, fik jeg syet denne sleeve med stjerner på. Nogle kan jo sikkert genkende stoffet, nemlig fra vores allesammen elskede Rema 1000, og jeg må sige, at det stof er givet godt ud, for jeg har jo, som nogle måske husker, også fået syet disse iphonesleeves

 
Selve fremgangsmåden er faktisk nøjagtig den samme som mine iphonesleeves. Først er den blevet quiltet her med koralneon sytråd og indeni er der som foer anvendt kraftigt sort filt, så den er beskyttet godt. Desuden har jeg fundet en matchende stjerneknap, samt neon elastik som lukning. På bagsiden har jeg selvfølgelig fået monteret mine egne labels "Made by Helena" og i toppen har den fået et fint matchende mørkegråt satinkantbånd. Er faktisk blevet super tilfreds med den, men måske det også kan skyldes, at jeg efterhånden har fået syet en del iphonesleeves, så burde jo nok være i træning.

Da min veninde havde set mit ipadsleeve, spurgte hun jo straks om ikke, jeg kunne sy et til hendes ipad, og selvfølgelig ville jeg da det. Så mig igang med symaskinen igen. Hun ville dog gerne have i lidt andre farver, så valget på hendes blev den neongrønne stil med neongrøn kantbånd, elastik og knap. Hun har dog ikke set den endnu, men håber skam, at den falder i god jord. Ellers må jeg jo bare sy en ny.


Dagen i dag har ellers været ret så effektiv. Formiddagen bød på havearbejde med de andre andelsindehaver i min andelsforening. Det var nu meget hyggeligt, og heldigvis slap vi for regn. Derudover har hele min egen lejlighed også fået den helt store rengøringstur, for den trængte virkelig efter en hel uge. Jeg ved ikke om, jeg er den eneste der har det sådan med et beskidt hjem, men jeg kan simpelthen ikke holde ud at gå i et hjem, hvor der er nullermænd og beskidt på gulvene, så derfor bliver der som minimum gjort rent en gang om ugen og helst støvsuget to gange.
 
Da alt det praktiske var ordnet, tog jeg et lille smut ned i byen, skulle nemlig have købt lidt småting i Panduro Hobby til et par kreaprojekter, som jeg glæder mig til at komme igang med. Helt præcis hvad det er, vil jeg dog ikke afsløre blot sige, at det har noget med kobber, træ og læder. Måske du allerede kan regne det ud?

I går modtog jeg forresten disse fede solbriller, som jeg har været så heldig at vinde i en give away fra Din solbrille. Jeg er bare så glad for dem, så nu kan sommeren bare komme and. 

                           
 
Fortsat rigtig god lørdag aften.

1 kommentar:

  1. Tillykke med din Ipad. Jeg har også lige selv købt :)
    Skønne etuier du laver.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.