mandag den 20. maj 2013

En dejlig pinse er nu ved at runde sin afslutning

Sommer og sol, gåture i det dejlige pinsevejr, grønne forårsblade og smukke blomster. Duften af varme og de lune aftner. Smil på læben og dejlig musik er blot nogle af de få ord, der kan beskrive min pinse.
Pinsen er nu ved at runde sin afslutning, men hvor har det været en dejlig en af slagsen, som både har stået på melodi grampri-hygge med et hold venner, gåtur i det dejlige pinsevejr, besøg hos min mor og stedfar, fået smagt på årets første vandmelon og sidst men ikke mindst lidt kreahygge. Så alt i alt en super skøn miniferie, som jeg nu gerne så var lidt længere :-) Hvem kunne ikke det.

Tror jeg vil lade billederne tale for sig selv, og så håber jeg selvfølgelig også, at I har haft en ligeså dejlig ferie.

 Billeder fra min mor og stedfars skønne have med blomster, drivhus, krydderurter, tomatplanter og jordbærplanter.


Melodi grampri-hygge med et hold venner set på storskærm. det var en herlig aften ikke mindst fordi, Danmark jo gik hen og vandt.

Årets første vandmelon. Mums den smagte godt.

Og selvfølgelig er det også blevet til lidt kreaaktivitet, og nej denne gang er det ikke en pude, men et andet spændende projekt. Meget mere om det en anden dag.

3 kommentarer:

  1. Jeg kunne godt undvære ferien - men det ved du jo :-) Kunne bare ikke dy mig. Men rigtig dejligt, at du har haft en god en af slagsen, søde :-))

    SvarSlet
  2. <3 jeg tænkte netop på dig, da jeg skrev dette indlæg. For Jeg ved jo, hvor svært du har det med de her ferier. Håber trods alt at du er kommet igennem dem.

    SvarSlet
  3. Tak, hvor er du bare sød <3 Og jo, jeg kom igennem :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.