tirsdag den 16. april 2013

Hvem er den heldige vinder???????

Så er det blevet tid til at finde en vinder af min Give Away, som jo denne gang lød på et gavekort til hudplejeinstitutet her i Århus. Der var i alt 22 lodder, så det var ikke så vanskeligt at få talt alle lodderne sammen. Jeg valgte derfor at gøre det på gammeldags mane`r med små sedler i en skål med det antal lodder, som i nu hver især havde deltaget med. Og nu kan jeg vidst ikke udskyde spændingen længere. Vinderen er......
Stort tillykke til Frk. Hansen, som blev den heldige vinder. Skynd dig at send mig en mail med din adresse, så sender jeg fluks gavekortet til dig, så du kan få forkælet din hud inde på hudplejeinstitutet.

 
Tegningen af stjernen har jeg selvfølgelig selv tegnet i anledningen af, at jeg skulle afsløre Give awayen i dag. Nogle af jer kan måske genkende stjernen fra den runde pude, som jeg viste i dette indlæg, og jeg fik derfor lyst til både at tegne en  med blyant og sort tusch samt at male den på lærreder med almindelig maling. Det sidste billede med den tyrkise farve passer rigtig fint ind i stuen, hvor jeg bl.a. har mange af mine grå/tyrkise puder. Jeg er blevet rigtig tilfreds med dem alle tre, men det krævede dog en meget stille hånd at male de lige streger med malingen, for jeg valgte nemlig ikke at buge malertape, fordi jeg var bange for, at malingen alligevel ville smutte under tapen, og jeg ville derfor være på den sikre side. Jeg er som sagt blevet rimelig tilfreds, men hvad synes I?

  
Har du lyst til at se andre af mine grafiske streger og malerier, så klik lige her.
Ellers må I fortsat have en rigtig dejlig aften.
 
 

7 kommentarer:

 1. Wauw, jeg er især vild med det sidste maleri med de turkise farver indimellem! Men også din blyantstegning er blevet rigtig god med skygger osv. Godt arbejde! :-)

  SvarSlet
 2. Mange tak krokodullen. Ja det tyrkiske er nok også min favorit. Forresten mega fine ting du har hæklet ;-)

  SvarSlet
 3. Det ser super godt ud! Jeg kan altså rigtig godt li at stregerne ikke er helt perfekte.. det gør det lidt mere "ægte" og "organisk" - hvis man kan sige det :)

  SvarSlet
 4. wow nej hvor skønt! Efter en hård bachelor aflevering i næste uge vil jeg suse afsted til lidt forplejning :-)
  Sender dig straks en mail

  Hilsen Frk. Hansen -Nu med give away på bloggen!

  SvarSlet
 5. Så var det jo heldig det blev dig ovenpå en bachelor, sender dig straks gavekortet, og vil ønske dig en god fornøjelse.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.