lørdag den 13. april 2013

Nye iphonesleeves med et touch af neon samt dejlige gaver.

Der er vidst ikke nogen tvivl om, at jeg er blevet helt vild med at pifte mine ting op med neondetaljer. Her i sidste weekend blev der derfor også kørt hele 6 stks iphonesleeves igennem symaskinen, hvoraf de 4 selvfølgelig fik et touch af neon i form af knapper, bånd, quiltning og elastik. De er alle blevet quiltet med sort og hvidt filt, så de på den måde kan beskytte iphonen bedst muligt. Derudover, som I også kan se på billederne, har de fået påsyet forskellige knapper bl.a. fra Betty P, nogle har jeg været så heldig at få fingerne i fra Nettos spotvarerafdeling, mens andre blot var nogle jeg lige havde i gemmerne iblandt alle mine andre syting, som jeg efterhånden har fået skrabet mig en del sammen af de sidste mange år. Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skulle quilte dem alle med neontråd, så jeg valgte derfor at sy 2 af dem med almindelig sort sytråd, så de fik et lidt mere neutralt look, til dem der bedst kan lide det. Personligt er jeg som sagt ret vild med det lille touch af neon det ses i quiltningen med neontråd, men det er jo smag og behag. Stoffet er forskellige stofrester, som jeg også havde liggende i gemmerne bl.a. fra Rema 1000, City Stoffer og en gammel dug fundet i genbrugsen. Det er måske lidt svært at se, men bagpå har jeg påsat mit eget personlige navnebånd Made by Helena, som jeg for nyligt fik lavet.
Jeg er nok personligt mest vild med nr. 1, men hvilken en kan I bedst lide?I går modtog jeg disse fine vaser fra fermliving, som jeg var så heldig at vinde i en Give away herinde i blogland. Jeg kan desværre ikke huske hvem der står bag bloggen, hvilket jeg beklager meget, for jeg ville selvfølgelig have linket til vedkommende. Så hvis vedkommende læser dette indlæg, så smid gerne en kommentar, så linker jeg selvfølgelig til dig.

 
Ik nok med det, så har jeg længe gået og overvejet om, jeg skulle købe mig en Ipad, og i tirsdags kunne jeg ikke stå for denne lækre sag, så den er nu blevet mit kæreste eje. Og jeg kan godt love jer for, at den lever helt op til alle mine forventninger. Den er så lækker at tage billeder på, læse blogs, tjekke mails og jeg tror såmendt også, jeg vil bruge den til at tage noter på, når jeg efter min praktik skal på skole igen. Jeg kan i hvertfald varmt anbefale andre, at investere i denne lækre lille sag. Nu skal jeg selvfølgelig bare igang med at sy et cover til den, men tænker at det bliver lidt i samme stil som det første iphonesleeves. Tror I ikke det kunne blive meget fedt?

 
Sidst men ikke mindst så vil jeg da lige minde jer om, at det er ved at være sidste udkald hvis I vil deltage i min lækre give away på et gavekort til hudplejeinstitutet.
Hvis ikke du allerede har gjort det, så kan du deltage lige her.
 
Ellers vil jeg såmendt bare ønske jer alle en forsat dejlig weekend.
 
 

5 kommentarer:

 1. Ihh, jeg drømmer også om en iPad, men det er økonomien desværre ikke til :( men jeg har i dag syet et sleeve til min fars Samsung tablet, det blev ret godt! Kommer det på bloggen senere ;)
  God aften. Knus Pia

  SvarSlet
 2. Hmm, den er svær - jeg tror faktisk, jeg er lige vild med dem allesammen. De er fede på hver sin måde, synes jeg :-)

  Håber, du har en dejlig weekeend :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med nyindkøbet :)
  Flotte covers - jer er mest til det øverste eller de sidste med blomster, men de er alle sammen rigtig fine. Sælger du ud af det du laver?

  SvarSlet
 4. Mange tak Irene, ja jeg sælger skam ud af det meste af det jeg laver, er der noget specielt du har i tankerne.

  SvarSlet
 5. Hejsa!

  Fed blog du har dig - har tilmeldt mig som fast læser :)

  http://marollebergstroem.blogspot.dk/

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.