fredag den 11. januar 2013

Kommende Give Away og DIY på halsedisse

Med ønsket om at I alle får en dejlig weekend, vil jeg nu røbe lidt af det, som jeg udlover i min næste give away, som lige er på trapperne. Måske har du allerede set det på Instagram, da jeg postede det i går, men I skal selvfølgelig ikke snydes for det her på bloggen. Jeg har nemlig fået syet et lækkert halsedisse af noget lækkert stof med stjerner på, som jeg tillod mig selv at købe, trods januar måned, nede i min favorit butik City Stoffer. Mange af jer kender jo sikkert allerede butikken, men til jer der ikke gør det, så kan jeg varmt anbefale, hvis i er i Århus området, at tage et smut forbi denne lækre stofbutik, som simpelthen har alt hvad hjertet kan begære og mere til.



Halsedissen er simpelthen så enkelt at sy, at selv nybegyndere også kan være med. Det er simpelthen bare et langt stykke stof, som klippes i ønsket bredde. Derefter syes det sammen i enderne, så det ender med at blive til en ring. Til sidst overlockes kanterne med en overlocker, og hvis du ikke ejer en overlocker, kan du også blot zigzagge kanterne med en tæt zigzagsting, og vupti mere enkelt kan det vidst ikke gøres. Det jeg bl.a. faldt for ved dette stof var, at det kunne vendes, så som det også fremgår på billedet, er der på den ene side sort baggrund med grå stjerner, og på den modsatte side grå baggrund med sorte stjerner. Det giver et mega fedt look, når man bærer det på, hvis jeg selv skal sige det, og samtidig med det, gør det er det mega dejligt, at det varmer i denne vinterkulde.

Måske du allerede har regnet ud, hvad min kommende give away er, som jeg som sagt vil udlove her en af de nærmeste dage. Du som læser kan allerede nu få chancen for at få 3 ekstra lodder i puljen, Den første der gætter rigtig på, hvad min næste give away er, scorer hermed de 3 ekstra lodder, så bare gæt løs, og måske bliver du den heldige vinder.

Med disse ord, vil jeg såmendt bare ønske jer alle en dejlig weekend, og ikke mindst håbe på, at I kommer til at nyde den i godt selvskab med dem, som I elsker.

22 kommentarer:

  1. Hmm, måske et tørklæde?? :-)

    SvarSlet
  2. Nu hvor jeg er en tåbe med en synål, så kunne du måske lave en lille guide til, hvordan de laves? De er jo vildt lækre og totalt moderne lige nu!
    Gad godt at dele sådan en opskrift på min blog; Kontanthjælps TIP :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære ina. Hvis du læser min beskrivelse under billedet synes jeg, at det er nogenlunde til at gå til efter min fremgangsmåde. Og du er da mer end velkommen til at linke på din blog om min Ide, har nemlig godt læst dine gode spareråd på din blog. For ja når man er på SU og kontanthjælp er det jo begrænset hvad man har at bruge om måneden. Har du yderligere spørgsmål svarer jeg hellere end gerne.

      Slet
  3. Jeg gætter på, at din give away er sådan en fin halsedisse som på billederne :) Sådan en ville jeg godt nok gerne vinde :P

    SvarSlet
  4. Jeg gætter på at du har syet to af disse lækre halsedisser, og derfor udlodder den ene :) og jeg er helt vild med stoffet og din syning :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Desværre Pia, men så er det jo dejligt, at jeg kan se, at du allerede har gættet rigtig.

      Slet
    2. Ja, så du svarede de andre, så ku jeg jo se jeg ikke havde ramt rigtigt :)

      Slet
  5. Kunne det måske være det fine stjerne tørklæde ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Annette. Det er desværre ikke rigtigt men du er mer end velkommen til at forsøge igen;-)

      Slet
  6. Hej
    Sikke en skøn blog du har :-)
    Jeg har straks meldt mig som fast læser og du på min blogliste :-)

    Sikke en dejlig halsedisse det må da være din næste Give Away? :-) Den kunne jeg godt bruge - den er så flot!

    Tak for din søde kommentar til mig på min blog og for at du vil være med i min første Give Away :-)

    Ha' en dejlig week-end.

    Knus Birgitte

    SvarSlet
  7. Kære Birgitte. Tak for dine søde ord om min blog. Desværre var det ikke det rigtige svar, men du er mer end velkommen til at forsøge igen;-)

    SvarSlet
  8. Svar
    1. Bingo Pia, du er hermed den der først gættede rigtig, og får nu 3 ekstra lodder oveni puljen, når jeg opslår min give Away om er par dage;-)

      Slet
  9. Jeg er da helt med på din giveaway :) super super fedt :) og dejligt med en DIY også <3

    hvis andre har lyst - har jeg også et par stykker i gang p.t. fra bl.a. Kranz & Ziegler og en bog om strømpetrolde og -hekse

    www.spuurspot.blogspot.dk

    SvarSlet
  10. Hvor er den fin :-) Jeg har en konkurrence kørende hvor du kan vinde en smuk ring fra Katja Jaeger til en værdi af 1295,- Kig gerne forbi og deltag hvis du har lyst! http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/01/konkurrence-katja-jaeger.html

    Knus Stine

    SvarSlet
  11. Jeg gætter på at det bliver et tørklæde eller en færdigsyet halsedisse :D
    jytte777@sol.dk

    SvarSlet
  12. jeg gætter på et gavekort til butikken

    SvarSlet
    Svar
    1. Deter rigtigt, men desværre var Pia lige en smugle hurtigere, så hun får hermed de 3 ekstra lodder med i puljen. Men du har jo altid en chance, det jo slet ik sikkert at det er Pia der vinder, selvom hun jo har flere chancer, men held og lykke når jeg laver den her om et par dage;-)

      Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.