tirsdag den 8. januar 2013

Juleferiens fletterier.

Som nogle af jer måske allerede har bidt mærke i, så er der kommet ny header, og et par nye billeder på headeren er der kommet på. Bl.a. denne nye flettede taske, som jeg også blev færdig med her i juleferien. Denne taske er endnu et af mine større projekter med at flette, fordi den er med bred bund. Papiret er udelukkende gave- og indpakningspapir, som jeg købte på tilbud i efteråret, og jeg havde netop forudset, at papiret skulle blive til et større taskeprojekt, som jeg langt om længe nu kan vise frem her på bloggen. Tasken måler ca. 20 x 24 cm og har ligeledes en bred bund på 9 x 20 cm. Ligesom som de andre større tasker, har jeg valgt at lave hanken af sort stof med satin tyrkis og sort bånd. Hanken er sat fast ude i siderne med læderstykker påfast med nitter, som I også kan se på billedet nr 2.
 
                           
  
 
Derudover er det også blevet til denne lille røde sag, som udelukkende består af pair fundet i diverse jule og tilbudsaviser, som jeg har fået samlet ind her i december og januar måned. J,a det er bl.a. en af grundende til, at jeg ikke siger Nej tak til reklamer endnu. Jeg smidder nemlig ikke papiret ud, men fletter deimod tasker af dem, og som du jo nok ved, så har jeg efterhånden flettet en del:-)
 
 
Lige for tiden går det bare vildt stærkt med studiet. Jeg er bl.a. igang med at udarbejde læringssmål til min sidste praktik, som jeg skal på her til d. 1. feb. Men først har min studiegruppe og jeg lige et pædagogisk fordybelses projekt, vi skal have færdig inden torsdag, så vi efterfølgende kan holde mundlig fremlæggesle for resten af holdet. Vi skal bl.a. komme ind på Gardners 9 intelligenser, Knud Illeris læringstrekant, læringens 3 dimensioner og sidst men ikke mindst Piagets læringsforståelse. Uhhhhhh jeg sluger det til mig, så jeg forhåbentlig gerne skulle blive klogere og ikke mindst færdiguddannet som pædagog.
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Jeg kan godt lide at følge med i dine taskeprojekter - jeg fletter selv meget. Det er rart at blive inspireret. Jeg får også lyst til at dele nogle af mine projekter med dig. Har du prøver at flette en taske alene med ansigter af kendte personer? Det bliver ret fedt, synes jeg. Jeg har også flettet en ansigter af folk, jeg kender. Det er bare et noget støtte projekt, fordi man skal have printet billeder ud og limet det lille ansigt på et større papir osv. Men flot bliver det :-)

  Nu må du siger til, hvis du ikke synes, spørgsmålet hører til her, men jeg har lidt problemer med at tilføje en header på min blog.. Jeg prøvede med et billede, men det kom til at fylde hele siden, så man skulle scrolle ned for at komme til selve indlæggene. Det fungerer jo ikke :-) Hvordan gør man??

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at læse, at du også nyder at flette, det er virkelig en dejlig adspredelse fra studiebøgerne. Jeg har ikke prøvet endnu at lave med ansigter, men har godt set, at man kan lave det. De bliver også rigtig fine. Med hensyn til din header så har det også voldt mig en del problemer til at starte med. Men jeg har lavet det i et program der hedder Picasa, et rigtig godt billedredigeringsprogram, som er rigtig brugernvenligt og hvor man samtidig kan redigere i størrelsen, så det ikke kommer til at fylde en 1/2 side på bloggen.

   Slet
 2. Endnu nogle lækre ting fra dig:)

  SvarSlet
 3. Tak, Helena, det må jeg prøve så :-)

  SvarSlet
 4. Det er altså flotte ting du laver.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.