søndag den 13. januar 2013

Nye læderøreringe, familiehygge og kommende billedprojekt

 
Jeg har lige afprøvet at lave øreringe i læder, hvilket jeg ikke har gjort før, men jeg må ærligt sige, at det ikke bliver sidste gang, jeg laver smykker ud af læder. Synes faktisk at de er blevet veldig fine, og samtidig så er det gode ved læder, at det er et materiale som ikke vejer så meget, så det er derfor ikke særlig tungt for øreflipper at bære dem. Jeg kan personligt godt lide, at de fylder lidt, og når læder jo er sådan et let materiale, ja så var det jo oplagt netop at afprøve dette. Og her kan I se resultatet. 
 
 
Ellers har weekenden bare stået på besøg af en kammerat. Han har nemlig spurgt mig, om jeg vil lave et billede til hans væg ud af alle hans boarding pass, da han via hans arbejde rejser utrolig meget. Derfor kunne han godt tænke sig et billede med alle disse boarding pass, som han netop har samlet sammen i årernes løb netop til formål, at blive brugt til et stort billede. Jeg er lidt spændt på projektet, men han har overladt det hele i mine hænder, så jeg glæder mig faktisk til, at skulle igang med det. Jeg skal selvfølgelig nok huske, at vise billedet frem her på bloggen, når det er blevet færdigt.
 
Ellers skal jeg i biffen med min kære familie her i eftermiddag. Vi skal ind og se Jagten, som jeg glæder mig sindsygt meget til. Har kun hørt rigtig godt om den, så jeg håber, at den lever op til forventninger.
 
Håber også, at I har haft en dejlig weekend, og husk nu at holde øje med bloggen de næste par dage, da min give away snart er på trapperne.
 

5 kommentarer:

 1. Du er simpelthen bare så kreativ og får lavet utrolig meget. Jeg er vild med de øreringe med firkanterne :)
  Det lyder som et meget spændene billede projekt, jeg er meget spændt på at følge det :)

  SvarSlet
 2. Kan da kun sige i lige måde Tanja. Du er jo også rigtig dygtig. Forsat god søndag ;/)

  SvarSlet
 3. Super fine øreringe og god tur i bio(0:

  SvarSlet
 4. Hej helena :) Har læst din blog længe, og har selv nu oprettet en blog som handler om mit liv efter en svær spiseforstyrrelse. Håber du vil følge med ! Knus Emilie.http://emiliebengtsson.blogspot.dk/


  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde hilsen jeg vil da lige smutte forbi din blog :-)

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.