torsdag den 20. december 2012

Vinderen af min Julegiveaway


Så er det nu, at vinderen af et gavekort til Luxmode på hele 400,-  skal findes.
Jeg elsker jo det med at skrive jeres navne på sedler, lidt gammeldags I know, men det er nu lidt hyggeligt, synes jeg. Der var i alt 18 lodder i puljen, så det er jo ikke ligefrem den helt store optælling, men tusind tak til jer der ville være med.

Og nu til vinderen, som er hende her

 
Det er lidt pussit at det lige er Pia, for Pia har jeg faktisk stiftet bekendskab ved herinde i blogland, og i sommers var vi så heldige at mødes herinde i Århus, da hun var på ferie herover i det jydske i sommerferien med hendes mand og to søde drenge. Det er nu dejligt sådan at lære nye mennesker her igennem blogland, hvilket i øvrigt er noget af det, jeg elsker ved at have en blog.

Pia har desuden bloggen Kreative Pips  en rigtig inspirerende blog med alt hvad det indebærer som kreative ting, især hendes kort foldet af tebreve, er jeg ret vilde med, samt alle hendes pragtfulde kager, som hun er så dygtig til at lave, så jeg kan varmt anbefale at tage et smut forbi hendes blog.

Pia hvis du sender mig en mail, når du ser dette indlæg, så vil jeg kontakte Luxmode.

Sidst med ikke mindst, så skal jeg lige høre jer, om der er stemning for, at jeg endnu engang snart laver en give away med en af mine tegninger?


1 kommentar:

  1. JAAAAA.. :) Dejligt, sender straks en mail.. Og jeg vil stadig gerne vinde en af dine tegninger, se er SÅ flotte :)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.