tirsdag den 4. december 2012

Hvad er dit yndlings julepynt?

 
 
Jeg elsker denne tid med hygge, julemusik, stearinlys og i det hele taget bare hyggen med familien indendøre. Det eneste jeg ikke er så stor fan af, er den store mangel på lyse timer. De grumsede billeder kunne jeg godt være foruden, hvilket jeg kan se, at jeg desværre ikke er den enste der synes.
For nogle år tilbage syede jeg denne fine julemand, som nu i år har fået ærespladsen på min reol, så han kan stå og vogte over hele stuen. Jeg bliver så glad, når jeg ser på ham, han spreder sådan en dejlig julestemning her i den lunefulde stue. Han er abselut en af mine favorit julepynteting, som jeg hvert år elsker, at finde frem fra julekassen.
Hvad med dig, har du noget favorit julepynt?

 Husk at jeg lige nu har en julegiveaway igang, som du kan deltage i lige her

8 kommentarer:

 1. Han er virkelig også skøn, din julemand - rigtig, rigtig fin :)
  Hvis jeg havde sådan én, ville han nok også være mit julefavorit :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, men alle dine søde bamser er nu også søde, måske du skulle give en af den en nissehue på i anledningen af julen ;-)

   Slet
 2. Hvor er han fin, han fortjener helt sikkert en god plads hvert år, mit yndlings er min Rudolf, som jeg også selv har syet,har lige haft en i en giweavay, så håber jeg modtager bliver lige så glad for hendes som jeg er for min

  SvarSlet
 3. Tror faktisk godt, at jeg så Hr Rudolf som du havde på din blog, den var bare super sød;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er han bare skøn, sikken et arbejde det må tag lang tid og kreerer ham :-)

  Kan godt forstå han er en af dine ynglings nisser <3

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Det er en fin nissemand, ser meget proff ud :) Min yndlingspynt er vist mit hjemmelavede landskab, så gevaldigt trænger til mere pynt.. Må snart få lavet noget og så vise det på min blog :)

  SvarSlet
 6. Åhhhh at have et nisselandskab husker jeg også fra min barndom, at jeg lavede hvert år sammen med min bror og mor. Det var bare et af højdepunkterne ved at pynte op til jul ;-) glæder mig til at se billeder

  SvarSlet
 7. Hvor er han skøn :-) Jeg har meget julepynt som er specielle for mig, men jeg føler ikke at det er rigtig jul, før mine uld engle er hængt i køkkenvinduet, så de er jo nok mine favoritter :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.