søndag den 25. november 2012

Jeg juler, er du også begyndt?

Så blev årets første julehjerter også lavet, og nej vi snakker ikke om de traditionelle flet julehjerter.
Jeg har derimod fået lavet 6 decoupagehjerter med forskellige slags dekorationspapir, bånd, engle mm. Jeg ved ikke rigtig om det er for tideligt, vi er jo ikke kommet ind i dec. måned endnu, men jeg kan efterhånden se, at der er mange af jer andre, som også er begyndt at lave julepynt, og derfor kunne jeg ikke lave være med at finde julesagerne frem. 
 Jeg startede først med at klippe et hjerter i pap, for derefter at forstørre hjertet ned i 2 mindre størrelser, så de forskellige slags papir kunne blive set. Som mange af jer sikkert allerede ved, så er jeg jo helt vild med noder, så selvfølgelig skulle to af hjerterne være med nodepapir. Jeg har yderemere dekoreret to af dem med to små engle, da jeg syntes, at de passede så fint dertil. Derefter blev alle hjerterne dekoreret med reliefliner i kanterne og sidst men ikke mindst, satte jeg henholdsvis sort og guld bånd, så de kan komme op at hænge.

Allerede nu er de blevet hængt op rundt omkring i lejligheden, og således ser min fordør ud i denne tid og resten af december måned. Hvordan ser din fordør ud?

 
I går aftes var jeg nede og hente julekassen frem med mit hjemmelavede julepynt, som der er blevet lavet i årernes løb, så i de næste dage skal jeg nok lover jer, at der kommer lidt billeder af mit hjemmelavede julepynt.
 
Rigtig god søndag aften, og husk nu det er sidste afsnit af Forbrydelsen. Jeg venter i spændning på at kl. bliver 20.00 og jeg tror ikke, at jeg er den eneste :-)

11 kommentarer:

 1. De er super fine! Har også købt hjerterne - og en masse af de andre figurer - i Netto. Har bare ikke fået pyntet dem endnu :-) Tror måske jeg vil gøre dig kunsten efter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er utroligt hvad man kan lave med blot lidt dekorationspapir og reliefliner mm. Du er mer end velkommen til at gøre kunsten efter, men vil blot blive super glad, hvis du lige vil henvise til min blog, hvis du viser den frem;-)

   Slet
 2. Det er nogle rigtig flotte hjerter :)

  SvarSlet
 3. Ja det sandelig hjerternes tid ; )

  Når jeg klikker på dit navn...altså inde på min blog, der hvor du har skrevet... og så kommer til din bloggerprofil, står der Made by Me 2 gange, men den ene blog er vist ikke rigtig i brug... du kan altså godt slette den ene eller omdøbe den ; ) Det er jo lidt forvirrende at man ikke lige ved hvilken en der er den rigtige ; )

  SvarSlet
 4. Ja jeg ved det godt, det var en gammel blog, som jeg skal have slettet, men tak fordi du lige mindede mig om det ;-)

  SvarSlet
 5. Fantastisk flotte hjerter - er vild med de små engle :)

  Skriver egentlig for at fortælle dig at jeg har læst din historie på Britts blog, og hvor er jeg bare ked af at høre hvad du har været igennem. Det er fantastisk flot, at fu stadig kæmper! Glæder mig til at læse 2. del :)

  xxoo, Amelia

  SvarSlet
 6. Kære Amelia. Tusind tak fordi du har gidet at læse min historie. Det varmer meget, at andre bakker en op, når man har kæmpet i så mange år, har du selv haft den inde på livet? Kærligst helena

  SvarSlet
 7. Ja, det har jeg - i 7 år efterhånden, men det er jo (næsten) ingenting i forhold til dine 13 år. Håber sådan, at du bliver fri af anoreksien. Du fortjener jo så meget mere!
  Selv håber jeg også, at jeg snart kan kæmpe mig over på den anden side..

  SvarSlet
 8. Puha 7 år er da også længe, bor du så stadig hjemme eller er du flyttet for dig selv? Jeg håber med tiden, at både du og jeg sammen med mange af de andre der lider under denne sygdom, at vi kommer ud på den anden side, for det er muligt, I know.....

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.