torsdag den 18. oktober 2012

Jeg er tilfreds, hvad synes I?

Jeg må nok blankt erkende, at dette projekt har taget mig mange mange timer. Alene det at få smalet papiret, som udelukkende er fra reklamer og blade til selve foldningen har taget mig rigtig lang tid. Men det har virkelg også været alle timerne værd, for jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
Tasken måler 19 x 21 cm med påsyet tyrkis lynlås, og sidst men ikke mindst en skulderem syet i stof med et fint matchende satinbånd.

Hvad synes I?


 
Nu jeg tænker over, så passer den da meget fin til mine sofapuder he he.
 

Forsat god dag til jer alle:-)


11 kommentarer:

 1. Veskene dine er bare helt supre.. Denne er intet undtak.. Jeg digger den virkelig..
  Du lager masse flott :O)

  SvarSlet
 2. jeg synes det er en flot taske du har lavet der :)

  SvarSlet
 3. Hej Helena

  Jeg fandt din blog via Lindas netsted, hvor du havde lagt en kommetar. Linda er min flette veninde, og blev nysgerrig for at se hvad du laver også, efter jeg havde set din kommentar hos hende.

  Jeg er helt vild med dine fletterier. Meget farverige, og kunstneriske. Klikkede på linket i venstre side, med kuvert punge, ved ikke om jeg fandt elle dine punge der? Men så en masse, som jeg var meget facineret af.

  Jeg fletter også selv tasker/punge. Du kan kigge på min hjemmeside hvis du har lyst:
  http://www.solsikkens-sang.dk/

  Jeg kan se vi ikke fletter helt på samme måde, f.eks. syer jeg lynlåsen i efter jeg har syet ringene sammen, samlet bunden, og så syer jeg først lynlåsen i, men måske din måde er lettere, det kan være jeg skulle prøve det en dag.

  Hilsen Henriette / Solsikkens-Sang

  SvarSlet
 4. Tusind tak allesammen, det er altid så dejligt at høre, hvad andre synes om ens store arbejde:-)

  Til dig Henriette, så er det virkelig dejligt at høre, at du også kan lide alle de flettasker, som jeg har lavet. Jeg tror, at du har set de fleste, hvis du klikkede på billedet af pungen til venstre.
  Jeg vil da helt sikkert gå ind og besøge din blog, og se hvad du har flettet, det er jo altid dejligt at blive inspireret af andre.

  Men hensyn til syning af lynlås, så syr jeg først alle ringene sammen undtagen den øverste ring, hvor lynlåsen skal sidde. Dernæst syr jeg lynlåsen i den øverste ring, for derefter at sy ringen fast til de resterende ringe. Håber det gav lidt mere mening, jeg er i hvertfald rigtig glad for denne måde.

  Kærligst Helena

  SvarSlet
 5. Hej Helena,
  Jeg må sige at jeg misunder dit talent lidt, du er meget dygtig til det du laver :)

  Jeg vil lige sikre mig at du har modtaget din præmie fra min give away? :)

  Mia Andersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej mia. Tak for dine rosende ord. Hvad var det for en give Away????

   Slet
 6. Jo tak Mia, jeg har lige modtaget dem i dag, de er bare så fine. Tusind tak:-)

  SvarSlet
 7. Sikke en flot taske, og en masse arbejde der er lagt i den.. :D

  Jeg kan se du deltager med 2 lodder i min give-away og da jeg kan se det ikke rigtig kan hænge sammen bliver jeg nød til at spørger hvad det er?, du skulle jo helst ikke snydes for et lod mere ;)

  SvarSlet
 8. Hej Joan. Jeg har både like på facebook og lagt en kommentar til din give Away, hvilket giver 2 lodder, som du hat skrevet .

  SvarSlet
 9. Hej Helena, din taske er bare så flot, laminerer du også papiret? Du er bare vildt produktiv, gid jeg nåede alt det:-)

  SvarSlet
 10. Hej Ellen Katrine. Dejligt at høre, at du kan lide min taske, og ja jeg taper alle mine stykker først før jeg fletter. På den måde kan tasken tåle vand, og bliver mere holdbar.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.