mandag den 6. august 2012

Weekendens tegninger

Jeg er bare blevet helt vild med at tegne grafiske tegninger, hvor jeg udelukkende bruger blyant og sort tusch. Og her i weekenden, især gik det meste af dagen i går med at tegne disse to. Jeg er selv blevet okay tilfreds med dem. Men nu har jeg så bare et rigtig godt spørgsmål til jer læsere. Har I nogle gode ideèr til, hvad jeg evt. kunne bruge dem til ud over at sætte dem i glas og ramme? Jeg ville bare blive utrolig glad, hvis I ligger inde med en god idè, er nemlig selv på ret bar bund.

 Før jeg farvede mellemrummene med blyant.
 Efter

Fra i morgen rejser jeg til Skanderborg Festival. Jeg er så heldig, at være subformand på Capri, der hvor alle medhjæperne kan komme og få mad, så billetten har jeg ikke betalt noget for. Til gengæld skal jeg så arbejde i alt 24 timer under festivalen. Men i år er jeg så heldig, at have fået en dejlig vagt som lyder hele onsdag og det meste af torsdag, men derefter har jeg også fri hele weekenden, så jeg klager skam ikke i år. Jeg havde heller ikke været arbejdet foruden, for mange af dem jeg arbejder sammen med dernede er mine veninder, så vi har det bare skide skægt, når vi er på vagt. Jeg har været medhjælper de sidste 5 år dernede, men for 3 år siden blev jeg så subformand, og det er virkelig et spændende og ikke mindst udfordrende job, fordi det bl.a. kræver overblik, ledelsesansvar, skulle hontere at arbejde under pres mm.

Så er der jo bare at håbe på, at vejret bliver strålednde:-)

Rigtig god uge til jer.

2 kommentarer:

  1. Flotte tegninger.. Har ingen ideer til hvad du kan gøre, men mangler selv ideer til sønnens utallige tegninger og malerier :D
    God tur til Skanderborg

    SvarSlet
  2. De er da blevet rigtig flotte.
    Jeg har desværre heller ingen idéer, men er det vigtigste ikke også bare, at du tegner, når nu du kan lide det?. Så kan du gemme dem i en mappe som en slags portfolio... :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.