søndag den 19. august 2012

Er der nogle af jer, som kunne tænke sig, at få jeres tegninger trykt over på tekstil?Dem af jer som har fulgt mig den sidste måneds tid, har vel nok set, at jeg for tiden er blevet vild med at tegne. Jeg er derfor, blevet opfordret af en del læsere inde på Facebook om, at få trykt nogle af dem på stof. Jeg har faktisk også selv gået og haft det i tankerne, men har ikke lige helt kunne gennemskue processen. Heldigvis var der en rigtig venlig dame ved navn Lene som kommenterede en af mine tegninger derinde, og fortalte, at hun tog ud og lavede workshop bl.a. i tekstiltryk. Jeg kontaktede derfor hende i dag, og måske her til efteråret ville hun komme til Århus og hjælpe mig med at få nogle af mine tegninger sat på rammer, så de efterfølgende kan blive trykt på diverse tekstiler. Lene opfordrede mig til, at vi var et hold på evt. 4 personer, som kunne få trykt noget, så det alene for mig ikke ville blev så dyrt. Derfor er det så jeg spørger jer herude i blogland, om der er nogle af jer, som kunne tænke sig at få nogle af jeres tegninger trykt over på stof? I så fald så lig endelig en kommentar herunder, det kunne være super fedt, og vi kunne få et par hyggelige timer sammen.

9 kommentarer:

 1. Hold kæft, en flot giraf!!!

  SvarSlet
 2. Og nogle flotte damer, hvor kommet denne lene fra.. jeg gad godt lære det...

  SvarSlet
 3. Hej Ellen Katrine. Hende Lene kommer fra Sjælland, men hun vil meget gerne komme til Århus, hvis jeg kan få samlet ca. 4 som gerne vil være med til at lave tryk. Er det noget du måske kunne være interesseret i?

  SvarSlet
 4. I kan også bare tage ned på Godsbanen i de åbne værkstedet det er der et serigrafiværksted hvor man kan udfolde sig alt det man har lyst til - man kan få hjælp og vejledning og man betaler blot for det man bruger - og det er meget billige priser - jeg trykker selv tshirta dernede for tiden :)
  Kh anja

  SvarSlet
 5. Hej Anja. Tak for din info vedrørende det åbne værksted. Problemet er bare, at det gerne skulle være her i nærheden af Århus. Du kender vel ikke et sted her i Århus-området, hvor det er forholdsvis billigt?

  SvarSlet
 6. De åbneværksteder på godsbanen er i Århus - det er det tidligere Huset som er rykket ned på Godsbanen :) så nu er det bare igang med trykrammerne :D

  SvarSlet
 7. Hej igen Anja. Det vidste jeg slet ikke. Kan jeg så bare tage mine tegninger med derned, og få hjælp dernede? Igen Tusind tusind tak for tippet, det vil jeg da helt sikkert få lavet, når lige jeg er færdig med mine kommende eksamner:-) Mvh Helena

  SvarSlet
 8. Der findes også firmaer på nettet, der printer stof imetermål efter eget design. Se f.eks. spoonflower, der er amerikansk. Priserne er rimelige, dog vil der jo blive pålagt importtold, når varen kommer fra USA.
  Bettina

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.