søndag den 12. august 2012

Årets Smukfest 2012

Som nogle af jer sikkert allerede har læst, eller hvis i følger mig på Instagram eller Pinterest, så har jeg jo været til Skanderborg Festival de sidste 6 dage, hvilket også er derfor, at der har været stille herinde.
Men her søndag eftermiddag var det altså slut for mit vedkommende, og det var såmendt ik fordi vejret var dårlig, nej tværtimod, men der er altså også en grænse for, hvor meget live musik, mange mennesker, øl, sprut, støv osv. som jeg kan rumme. Jeg tog til Skanderborg allerede tirsdag eftermiddag, fordi jeg skulle til et subformandsmøde for alle subformændene, der arbejder på Capri, altså den restaurant/spisested, hvor alle medhjælperne kommer og får gratis mad. Heldigvis skulle jeg ikke slå telt op, for havde været så heldig, hvilket jeg stort set har været de sidste mange år, at have en veninde der bor lige 10 min. gang fra selve pladsen, så der havde jeg selvfølgelig fået lov til at bo.
Hele onsdag og det meste af torsdag skulle jeg arbejde på Capri, hvor vi bespiste mere end 300 mennesker dagligt, så der blev virkelig produceret mad til den helt store guldmedalje. Stort set alt blev lavet fra bunden som brød, salaterne, vegetarretterne, pastasalaterne mm. Det eneste som vi fik udefra var selve det varme kød, kartofler eller ris og sovs. Og jeg må ærligt indrømme, at det var super lækkert. Fra torsdag aften kl. 18:00 havde jeg fri efter i alt 24 timers arbejde, så der blev der virkelig festet igennem hele weekenden samt nætterne:-) Så er ærlig talt lidt brugt her til aften. Heldigvis har jeg ikke på noget tidspunkt skulle have mine lyserøde gummistøvler med blomster i brug, nej tværtimod var det mere mine solbriller og solcreme som jeg fik brugt i stor stil, så det var jo bare super dejligt.
I får lige lidt billedspam fra de sidste 6 dage.

Alting ser fint og fredeligt ud kl. 5:30 onsdag morgen før arbejde.

Lidt af det lækre brød og salater vi lavede.


Korrekturtegning min veninde og jeg fik tegnet sammen.

Min kusine og hendes kæreste lige før Rasmus Seebach skal gå på.

 Min fætter og hans datter, som er spændt på at høre Rasmus Seebach for første gang live. Min elskede Rasmus Seebach, elsker virkelig hans musik.


Om godt og vel en uges tid starter jeg på studiet igen, så der bliver nok ikke til så mange indlæg derefter, men vil da stadig prøve at opdatere og holde øje herinde.

Forsat god søndag aften til jer alle. Min skal i hvertfald nydes og bruges på at få slappet af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.