lørdag den 7. juli 2012

Nye puder

Så fik jeg lige syet lidt flere puder til sofaen. Jeg tror desværre aldrig, at jeg bliver træt af at sy puder.
De første tre er syet i hvidt bomuldsstof og gråt hørstof, hvor jeg har valgt at male det grå hørstof med hvid stofmaling, så det kunne give hørstoffet et fedt look. Da jeg er vild med strandskaller, fik jeg den idé, at jeg da kunne lime dem fast på stoffet, så det efterfølgende kunne blive syet til puder. Hvilket så er endt med disse tre puder. For at man ikke kan pille strandskallerne af, har jeg valgt, at sy hvidt organza stof ovenpå skallerne, og efterfølgende syet fint satinbånd rundt om.

Du kan forresten se flere ting, som jeg har dekoreret med strandskaller lige her

Og når jeg nu var igang, så kunne jeg jo lige nappe to stk`s mere. Bare i en lidt anden stil. Her har jeg dog igen valgt, at bruge hvidt bomuldstof og gråt hørstof til selve puderne. Derpå er de dekoreret med servietdecoupage med hvide liljer, hvor jeg efterfølgende har syet perler rundt om.
Alle puderne er monteret med en inderpude på 40 x 40.

Er selv blevet rigtig godt tilfredse med dem, men hvad synes I?

Se lige hvad jeg fandt her den anden dag foran min affaldscontainer. Disse fine mosaiksten, som bare skulle have været smidt ud. jeg tillod mig da lige at snuppe dem, for har da allerede nu nogle kreative projekter med dem. Evt. et mosaikbakkebord, som jeg tidligere har vist jer, se lige her. Eller et mosaikfad/bakke, som jeg også tidligere har vist jer, se lige her.

Men hvis I har nogle andre gode ideèr, så vil jeg da meget gerne høre om dem.Husk at tilmelde dig min Give Away lige her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.