tirsdag den 24. juli 2012

Hårspænder by me

Jeg har altid været rigtig glad for at gå med hårspænder, især dem jeg selv har lavet. Det er lidt forskellige materialer, som jeg har anvendt. Nogle er med forskellige slags perler, som er viklet rundt med ståltråd. Andre er lavet med forskellige slags bånd som satin, organza og velour, og som prikken over i'et, fået tilsat en fin lille dekoration som knap, blomst mm. Nogle er såmendt blot med en enkel fin lille orkide. Andre er der blevet lavet en blomst ud af læder, som du også kan se på mine hårbøjler lige her. Nogle med lædersløjfe og sommerfugle syet ud af diverse reststofer.

Her får du lige et lille indblik i lidt af det, som jeg har lavet igennem årerne.
5 kommentarer:

 1. Wow, de er godt nok flotte... Blir lige imponeret hver gang over din store produktivitet :D

  SvarSlet
 2. Hejsa

  Hvor lange er de spænder du har brugt på billede 6,7 og 8 og er det nogle spænder du evt. laver på bestilling, i såfald hvad er prisen så.

  Du laver nogle super fine sager

  SvarSlet
 3. Hej Mette.
  Tusind tak for din søde kommentar. Spænderne er ca. 5,5-6 cm og jeg kan sagtens lave på bestilling. De koster 39,- uden forsendele.

  Mvh Helena

  SvarSlet
 4. Det var billigt :-)

  Hvor lang tid tager det ca. at lave dem og har du stort set alle farver perler?

  Det er samme salgs spænde alle sammen på de tre billeder er lavet på ikke? sådan et klik spænde eller hvad det nu hedder :-)

  SvarSlet
 5. Der kommer selvfølgelig Porto oveni ca. 15,- men jeg har stort set alle farver som det fremgår på billederne, og ja det et samme størrelse på billede 6, 7 og 8 og ja det er også klikspænde. Du kan evt. Skrive en mail til mig hvis det er ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.