torsdag den 26. juli 2012

Dejlig sommerdag på stranden

Vejret var jo lige til en dejlig strandtur, og når jeg blot har små 20 min. til Bellevue strand i Århus, så var det bare med at få pakket tasken og komme ud i det dejlige vejr. Jeg må dog tilstå, at jeg ikke er den seje, som hopper i vandet, men at ligge på stranden og tage sol med en rigtig god bog, eller noget kreativt i hånden er lige mig. Jeg har lige læst Lisbeth Zornigs biografi, og til jer der ikke kender hende, eller har set dokumentaren, som blev vist her i foråret på DR1, så fortæller Lisbeth sine beretninger ærligt og usentimintalt om en forfærdelig barndom med vold og seksuelt misbrug. Det er en hjertegribende beretning om - trods alle odds - at bryde den sociale arv, skabe sig et meningsfuldt liv og om at bruge vreden som drivkraft til at komme videre

Lisbeth Zornig Andersen er desuden formand for Børnerådet, skildrer et under-Danmark, som er skjult for de fleste. En barndom fyldt med knytnæver, blod, misbrug, straf, sult og frygt, tilbragt på værtshuse og på børnehjem og ungdomsinstitutioner. Med en far, der forsvandt, en stedfar, der gjorde ondt, og en mor, der svigtede, formåede Lisbeth alligevel at bryde den sociale arv.

Til jer der ikke har læst den endnu, så vil jeg varmt anbefale jer at læse den, jeg slugte den på få dage.

 Bellevue strand på en dejlig solskinsdag.
 Jeg blev noget solskoldet ved bikinistroppen.

I morgen formiddag tager med med min mor og stedfar på weekend ophold på luksus hotel i Hamburg. Det ser jeg meget frem til, og ikke mindst at skulle se alt det, som vi har planlagt at opleve. Men det skal jeg nok fortælle jer om, når jeg kommer hjem.

Forsat god aften, og nyd det dejlige vejr i morgen, for på lørdag har de jo desværre meldt regn igen:-(

3 kommentarer:

  1. God tur! Jeg elsker bøger, så har lige fulgt din anvisning, men stå i kø som nr. 47 til Zornig, så der går lige noget tid, før jeg får hænderne i den :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Pia. Er lige ankommet til hotellet her i Hamburg, og allerede nu har vi oplevet en masse, som jeg vil lave et længere indlæg om. Glæd dig til at læse den, den er simpelthen så god. Men hvor var det ærgerligt, at vi ikke lige fik snakket om, at du også elsker at læse, da vi mødtes, for så kunne du bare have lånt den af mig:-)

    SvarSlet
  3. hey there madebyme-helena.blogspot.com owner found your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your website http://bestwebtrafficservice.com they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic Take care. Mike

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.