onsdag den 13. juni 2012

Kusinehygge

Her i mandags havde jeg besøg af min dejlige kusine, som pt læser på Island, og hendes mor. De havde nemlig ikke set min lejlighed, eftersom hun jo ikke lige er i Danmark så tit. Hun havde derfor spurgt mig, om ikke jeg havde lyst til at give besøg, når nu hun endelig var hjemme, og selvfølgelig havde jeg da lyst til at give besøg. Hendes mor, som jeg også har et rigtig godt forhold til, ville også rigtig gerne se min lejlighed, så det var jo oplagt at vi lige slog det sammen.

De synes, at min lejlighed var rigtig hyggelig, især min udsigt til min gårdhave og parken fra min franske altan, var de noget begejstret for. Min kusine så selvfølgelig også nogle af alle min øreringe, og pt har hun en forkærlighed for grøn, så hun bestilte et par grønne øreringe, som jeg håber, jeg kan nå at lave færdige til hende, inden at hun rejser tilbage til Island.

Efter at de havde set min lejlighed, tog vi på cafè Englen, som ligger nede i Øgadekvarteret her i Århus, kan varmt anbefales. Det var bare en rigtig hyggelig eftermiddag, ikke mindst det, at se min skønne kusine igen. Heldigvis kommer hun hjem allerede til august igen, hvor vi begge to skal til Skanderborg Festival. Så der går jo heldigvis ikke så lang tid.

Billedet her er taget på cafè Englen med min hjemmesyede tunika, som jeg viste jer i sidste uge.


Med hensyn til min Give Away, bliver den vist frem inden så længe, så hold endelig øje.

Fortsat god dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.