fredag den 15. juni 2012

Endnu en flettet taske

Så fik jeg flettet endnu en fin lille kuverttaske af papir. Denne gang har jeg dog valgt at sætte mønstrene i system, hvilket var et lidt større arbejde, end jeg lige havde forudset. Men jeg er da blevet ret godt tilfreds med resultatet, så nu er den klar til at blive brugt til en tur i byen. Der er nemlig lige plads til min mobil og endda min pung. Heldigvis holder den jo tæt i bunden, så man kan jo også bare putte sine kort og mønter direkte ned i kuverttasken.

Er allerede igang med at lave en i de blålige farver, og jeg skal nok love, at der kommer billeder ind, når den er færdig.
2 kommentarer:

 1. Så flott veske! Bruker du reklame og glansede magasiner, eller spesielle papirkvaliteter? Og til og med glidelås, hvordan har du fått satt den i!

  Vil bare si det var vanskelig å få fram innleggene dine, og vanskelig å finne ut hvordan jeg kunne gi deg kommentar. Og jeg vil gjerne se mer av det du lager!

  SvarSlet
 2. Hej Grete. Jeg er stadig meget ny her i blogland, men håber snart jeg finder ud af, at gøre det lettere for jer derude, at smide en kommentar, for det bliver jeg nu så glad for.
  Med hensyn til tasketne, så bruger jeg både diverse reklamer fra blade, almindelige modeblade, og gavepapir, samt nogle af taskerne er også lavet ud af teposer. Jeg beklæder dem med pakketape, som du også kan se under mine "Step by step på kuvertasker" eller under mine DIY.

  Mvh Helena.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.