søndag den 24. juni 2012

Dejlig regnvejrsdag på Aros


Hvad skal man dog give sig til på denne regnfulde søndag, heldigvis uden tømmermænd og ren overskudskvinde med fuld energi, trods vejret?

Tilbringe den sammen med ens dejlige familie min mor, storebror og hans kæreste. Desværre kunne min søde stedfar ikke være med i dag. Vi valgte, at tage en tur på Aros bl.a. op for at gense, for mit vedkommende, den smukke Your Rainbow. Trods det regnfulde vejr, så er det alligevel helt fantastisk at se sin dejlige by fraoven. Desuden havde min storebror og hans kæreste ikke set Your Rainbow, så det var da helt sikkert for mig, et gensyn værd.

Desuden var der lige kommet en ny udstilling "Face to Face" et møde med den New York-baserede videokunstner Tony Ourslers mærkelige univers fyldt med sære personager.
Med humoren som redskab balancerer hans kunstværker på kanten mellem morskab og galskab. Tony Oursler er kendt for at inddrage både skulpturelle og performative elementer i sit arbejde med videomediet, som han har arbejdet intenst med siden slutningen af 1970’erne. 
Tony Ourslers videokunst adskiller sig således fra megen anden videokunst, da han forlader den traditionelle flade skærm og i stedet springer ud i avancerede visuelle, performative og lydlige eksperimenter, hvor han henter inspiration fra både billedkunsten, teatret og musikken.

Helt sikkert et besøg værd, hvis nogle kommer på de Østjyske kanter på en regnfulds sommerdag.

Du kan læse mere om udstillingen her

Dagen blev afsluttet på Cross Café, en af mine favorit caféer.
Rigtig od søndag til jer alle.

Mvh Helena

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.