lørdag den 24. marts 2012

Er det pinligt at være kreativ, når man er ung?

Er det pinligt at være kreativ, når man er en ung pige på 24 år, studerer og egentlig burde gå i byen hver weekend? Nej, ikke hvis du spørger mig. Jeg synes, det er utrolig spændende bl.a. det at kunne kreere sit eget tøj, lave sine egne smykker, ja bare det at kunne sætte sit helt eget præg på sin egen identitet, så man ikke ligner Hr.  hvem som helst fra et modeblad. Samtidig er det også utrolig meningsfuldt for mig, at gå ud og vælge et stykke stof, for efterfølgende at designe sin helt egen jakke, kjole, tunika mm. Det giver mig en helt særlig glæde at skabe det fra bunden, og måske senere at kunne give det til nogle, som jeg holder af, og som jeg ved, vil få glæde af det.
Nogle løber andre mediterer, men det vigtigste i livet er vel i bund og grund, at vi er glade for det vi laver og har en dejlig familie og ikke mindst en god omgangskreds.

Men hvad er det så lige der gør, at det er den kreative del, jeg har fundet mit rodfæste i?
Det er for mig, at det giver mening! Også selvom det ville være langt lettere at købe det færdiglavet. Men det, at det er "lettere" giver ingen længerevarende glæde. Shopping giver et hurtigt og skønt adrenalin-sus, mens det hjemmelavede derimod er ægte kærlighed, glæde og små personlige kunsthåndværker.

Som jeg nævnte sidst, er jeg gået igang med at male, og jeg er nu blevet færdig med disse billeder, som min dejlige mor skal have i fødselsdagsgave her d. 22. april. Jeg håber hun bliver rigtig glad for dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.