mandag den 18. november 2019

Fugle flette workshop anno 2019


Fugle-flette-workshop

Som mange nok har fundet ud af både via butikkerne samt de sociale medier er der  efterhånden ikke så længe til jul og igen i år vil jeg ikke stresse med julen. 
Julen for mig har altid været en måned, som jeg har elsket. Dels med alle de små forberedelser man ligger bag med hjemmelavede gaver, pynt, juleklip og julebag mm.

I år skal jeg selvfølgelig også lave de årlige fugle-klippe-workshop i cafeen og I kan allerede godt begynde at glæde jer, det bliver et par workshops hvor der skal klippes, flettes ikke mindst hygges til den helt store guldmedalje.

Jeg afholder i år tre fuglefletteworkshop d . 27. Nov. 1. Dec. og 4. Dec. og alle holdene er næsten besat, pånær d. 1. dec. der er efter sigende ganske få pladser tilbage. Ja faktisk gik det så stærkt med de to første, at nr tre blev en ekstra ordinært, hvor vi så samtidig vil kombinere det med at man kan få æblegløg og varm kakao da det er 1. Søndag i advent.


Julen for mig starter altid med at flette et par nye fuglehjerter og i år er der igen kommet lidt til samlingen. Jeg tror, jeg har talt sammen til, at det er blevet til ikke mindre end 51 fugle, så nu kan jeg vidst godt byde julen 2019 inde døre.


Hvad indikerer jul for jer og hvornår begynder I at pynte op?

Jeg tror bare, jeg vil lade billederne tale for sig selv og ønske jer alle en dejlig start på julen anno 2019.

I kan se hvordan I tilmelder jer de sidste pladser til årets workshops nederst i dette indlæg.





















































Du kan tilmelde dig de sidste pladser ved at sende en mail til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.