søndag den 16. december 2018

Billeder fra en begivensrig flettedag samt ny GIVEAWAY




Et hjerte er ikke blot et hjerte,
det kan fortolkes på mange måder og visualiseres på mange leder og kanter.


Som mange af jer måske sikkert nok allerede har set på min Instagram fra i onsdags. Havde jeg den fornøjelige ære af, at byde 33 skønne og flittige og ikke mindst dygtige kursister til julefugle-fletteworkshop på mit arbejde på Kvindemuseet. En aften hvor jeg lærte  fra mig efter alle kunstens regler. Der blev klippet, klistret, drukket æblegløgg og ikke mindst grint og snakket til de sene aftentimer. Ja faktisk fløj timerne bare afsted, at mange af kursisterne sagtens kunne have brugt mange flere timer.


Nu er det 6. gang jeg åbner dørene op for disse kreative workshop og jeg indrømmer gerne, at jeg simpelthen bliver så varm om hjertet hver gang jeg ser så mange kreative ildsjæle der ligesom jeg nyder at rive et par timer ud af deres ellers travle hverdag.


Et par timer som giver ro og fordybelse til at dykke ned i det kreative univers.
Det at mærke, at jeg rent faktisk kan lære fra mig, give jer noget brugbart i kan tage med hjem og ikke mindst se jeres begejstring, når I får lavet noget kreativt, ja det i sig selv er bare guld værd for mig.

I onsdags var uden tvivl ingen undtagelse og som I også kan se via billederne, så hyggede vi os og fik produceret julefuglehjerter til den store guldmedalje.


På onsdag åbner jeg atter dørene op for årets sidste kreaworkshop, hvor der endnu engang er helt udsolgt, men lover at der i det nye år kommer endnu flere af slagsen.

I søndags havde jeg den dejlige ære af, at udlove en af dygtige Lars Holmsted Julefuglebøger, som jeg har et samarbejde med og vinderen af denne bog blev...….

Se billedet længere nede.


Kunne du i øvrigt tænke dig at vinde endnu en af hans fine bøger, så læs med nederst på siden.
































Kunne du tænke dig at vinde Lars Holmsteds
Jule Fugle Flet bog nr. 2

Så læg en sød julehilsen her i kommentarfeltet eller på min facebookside Helenas kreative verden hvor den også er at finde.

Vinderen findes allerede på fredag.


Vinderes af Jule Fugle Flet bog nr. 1 blev
Line Pihl der deltog på min Facebookside Helenas kreative verden.

Stort tillykke til dig.

Hvis du sender mig en mail med din adresse, sender jeg dig fluks en bog afsted.



For god ordens skyld et dette indlæg delvist sponsoreret, men mine meninger og holdninger er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.