torsdag den 13. juli 2017

Tasseløreringe in the making - et par blev til 30


Jer der følger mig på Instagram, har jo nok bidt mærke i, at jeg de seneste par uger næsten dagligt har lagt et par tasseløreringe op på min profil.

Det hele startede egentlig med, at en af mine søde kollegaer spurgte mig, hvad jeg for tiden gik og syslede med. Hun følger mig nemlig også på instagram og ved derfor, at jeg som regel har gang i et eller andet kreativt projekt. Jeg fortalte hende så, at jeg var i gang med at lave en DIY til mine følgere på bloggen her og på instagram på mine seneste perleøreringe, se dette indlæg.


Efterfølgende spurgte hun mig, om jeg ikke kunne lave et par grå tasseløreringe til hende, som hun havde set koste mange penge i butikkerne. Hun viste mig et billede af dem og med mine kreative øjne, ja så tog det mig ikke mange minutter at finde ud af, hvordan jeg skulle lave et par til hende.

Jeg lagde det første par op forrige søndags på min instagram profil og siden den dag, er jeg nærmest blevet bombaderet med henvendelse fra kunder, om ikke jeg også kunne lave et par til dem i alverdens farve.


Ja, og jeg siger jo ikke nej til nye udfordringer, så på knap og nap 10 dage er det blevet til ikke mindre end næsten 30 par øreringe og jeg må indrømme, at jeg nyder at lave dem til jer.


De fleste bestillinger jeg har modtaget er med guldørehængere og med guld bånd rundt omkring, men jeg har selvfølgelig også modtaget nogle i sølv.

Der er desuden også nogle som har turde våge sig ud i to farvesammensætninger. Bl.a. en med rosa og lyserød og en med lyseblå og mørkeblå, de er nu også blevet ret cool, hvis jeg selv skal sige det.


Jeg tager selvfølgelig også gerne imod bestillinger herindefra.

Du vælger selv hvilken eller hvilke farver du vil have samt om det skal være sølv- eller guld-ørehængere.

Bestilling foregår ved at sende mig en mail på helena.engelbrecht@yahoo.dk eller ved at kontakte mig på min facebookside Helenas kreative verden eller på Instagram @helenasolskin

Har du allerede forelsket dig i en af farverne?


De lilla nuancer hitter nu altså hos mange af jer

Koboltblå er nu aogså en af klassikerne

Rød kærlighedens farve

De sorte må jeg vidst også selv have et par af

Army-grøn


To farvematch rosa og lyserød, jeg er fan

Igen to farver lyseblå og mørkeblåKoral, lidt svært et gengive den præcise farve


Turkis grøn lavet på bestilling til en 30 års fødselsdag
Lyserød tager man nu heller ikke fejl af.


Det første par i grå til min veninde og siden da tog det overhånd.


Klassisk i lys brun er nu også ret fin

Hvilket par er dine favoritter?


1 kommentar:

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.