onsdag den 15. februar 2017

29 år og nu nærmer jeg mig snart de 30


Dagen derpå efter to dage med fødselsdagsfejring af undertegnede. En dag jeg havde haft planlagt længe og ja selvom det hverken var rundt eller som sådan noget stort, så synes jeg alligevel, at jeg havde brug for at holde en fødselsdagsfest for nogle af de mennesker, som har en stor betydning i mit liv. 

Jeg havde derfor inviteret den nærmeste familie, nogle af mine nære veninder, kollega, min kusine og hendes mand og datter til det helt store fødselsdagsbord søndag eftermiddag til hjemmebagte boller, varm kakao, kaffe, te, oste og pølsebord og som dessert havde jeg fået min dygtige veninde til at lave denne special lagkage, som bestod af hjemmebagte lagkagebunde, toblerone crème, rabarber mousse og som prikken over ièt var den betrukket med den fineste turkise fondant belagt med min yndlingsblomst orkideen dertil hvide noder og perlemorsskrift Helena 29 år langs siden af kagen. Hvad mere kan man så lige ønske sig:-)

Jeg hentede kagen allerede om lørdagen lidt uden for Aarhus og jeg kan godt love jer for, at jeg var nervøs på vej hjem i bilen, tænk nu hvis jeg tabte den, så ville mange timers arbejde være spildt. Men det gik, som I nok kan se glidende, til trods for de snedækkede veje, vi havde fået os i løbet af weekenden.

Tirsdag på selve min fødselsdag vågnede jeg til synet af det smukkeste solbeskinnede vejr over Aarhus. Senere formiddagsbesøg af min elskede mor, som havde den smukkeste buket blomster med samt en lille ekstra gave, selvom jeg allerede havde fået mine gaver om søndagen. Senere på dagen havde jeg aftalt med min kusine, at cykle ud til hende i Risskov. Jeg cyklede langs skoven og vandet og det var virkelig en skøn og frisk tur, hvor jeg første gang i mange måneder rigtig kunne mærke de små forårstegn.

Ude ved min kusine havde hun anrettet det fineste lille eftermiddagsbord med friskbrygget kaffe og lækkert frugt lige til mine smagsløg og derfra gik snakken ellers bare. Sidst på dagen havde hun inviteret mig i biografen, hvor hun havde bestilt billetter til filmen "Lion" En fantastik rørende og spændenden film, som desuden var baseret på rigtige hændelser, kan VARMT anbefales.

Sidst på aftenen fik jeg set på alle mine gaver, se billedet længere nede og set tilbage på to dejlige dage, som jeg vil have i gemmebogen de næste mange måneder, sådanne dage kan jeg vitterlig leve længe på.

Det store fødselsdagsbord, før gæsternes ankomst.
Så skal kagen skæres for.
Igen i år var jeg så heldig at få lidt mere til samlingen af royalcopenagen stellet, man er jo blevet en lille samler. Jeg var bl.a. så heldig at få den store mega musselvase og endnu en tallerken, en Blackswan kjole, en rigtig lækker bodylocion med duft af kokos, en lækker håndcreme, penge, gavekort til Magasin, biografbiletter mm. så det var alt i alt en super dejlig dag.Solen skinnede fra en skyfri himmel hele dagen, Det var alt i alt en gave i sig selv.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.