søndag den 12. juni 2016

De sidste dages stilhed fra bloggen

Jeg undskylder de sidste dages stilhed fra bloggen, men det skyldes, at jeg slet ikke har været hjemme. Jer der følger mig på Instagram @helenasolskin har måske nok lagt mærke til, at jeg har været på Sølund Festival, som medhjælper i backstageområdet, ikke et dårligt job, hvis jeg selv skal sige det og efterfølgende har den stået på sommerfest på Helgenæs med mit arbejde hos Damgaard-Jensen. Et par super dejlige dage med afslapning, god musik, dejlige mennesker, godt humør, lidt for mange jordbær eller dem kan man da ikke få for mange af, masser af solskin og sidst men ikke mindst har jeg også lige fået et ekstra lille bijob som tjener på Marselisborg lystbådehavn, så der er travlhed her bag skærmen.

De sidste par år har jeg haft et fast arbejde på Sølund festival sammen med min gamle barndomsveninde, hvor vi som sagt har skulle være backstage og servicere kunstneren inden og efter de har været på scenen, et rigtig dejligt job, især når man så samtidig kan høre en masse dejlig musik, bl.a. kan nævnes navne som Lukas Graham, Rasmus Seebach, Wafande,  Shaka Loveless, Lars Lilholt, Nik og Jay, Christoffer mm.  Så alt i alt en uforglemmelig festival og allerede nu ser jeg frem til næste år. Derudover synes jeg, at det er en rigtig god festival at støtte og kunne være behjælpelig til, netop fordi den har en del økonomiske problemer, så er det nu engang rart at kunne hjælpe lidt til, man er jo trods alt udannet pædagog.

Om fredagen skulle jeg atter på arbejde igen og herefter stod den på sommerfest på Helgenæs med pigerne fra mit arbejde. Vi var blevet inviteret ud på souschefens firlænget gård lige ned til vandet. Her skulle vi så hver især komme med en lille ret til det helt store buffetbord og jeg kan godt love jer, at der var mange ting at vælge imellem, men det skyldes jo også, at vi var omkring 20 personer. 
Det mest indponerende, som jeg simpelthen ikke kunne lade være med at tage et billede af, var min søde kollegas flotte honningkage med fine små bier på, se de sidste to billeder, som hun helt selv havde lavet. Jeg havde godt hørt rygter om, at hun skulle komme med kage, men at den var så flot udsmykket, det havde vi nu ikke regnet med. Om den smagte godt, kan jeg desværre ikke gøre mig klog på, men det tror jeg skam, i hvertfald hvis man spørger mine kollegaer.   
1 kommentar:

  1. Jeg tror heller ikke, at man kan få for mange jordbær <3

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.