søndag den 15. maj 2016

Navneplakater til børneværelset eller den oplagte dåbsgave

De sidste halve års tid har jeg efterhånden fået lavet en del navneplakater til børneværelset eller til dåbsgaver. Det er efterhånden blevet til en del, ja jeg har faktisk ikke helt tal på hvor mange forskellige, jeg har lavet, men en ting er i hvertfald sikkert, jeg stopper aldrig.

Jeg nyder virkelig at lave disse specialbestillinger især fordi, jeg ved, at de sikkert og vidst kommer op at hænge på et sødt lille børneværelse til en nyfødt lille baby, ja jeg behøver vidst ikke fortælle igen, hvor meget jeg GLÆDER mig til at blive FASTER. (Læs evt. forrige indlæg)

Jeg har efterhånden lavet lidt forskellige udgaver både til drenge og piger.
Det der nok særligt kendetegner mine navneplakater frem for andres er, at de alle er håndtegnet intet brug af computer, sort/hvid pånær selvfølgelig teksten, som mine kunder selv vælger.

De bliver alle trykt på 250 g Glossip kvalitetspapir, signeret bag på af undertegnede samt pakket og sendt i indkøbte specialkuverter, så de undgår at blive bøjet samt at få fugt.

Min webshop er stadig ikke oppe at køre, men indtil da kan I altid bestille via min mail:
helena.engelbrecht@yahoo.dk

Priserne ligger FRA 180,- str. A4


Her kan du se et lille udvalg af dem, jeg allerede har lavet.


Oversigt over motiver I kan bestille ud fra.

Panda med balloner

Teddybear med balloner

Findus med balloner

Elefantus med balloner

Elefantus og Findus på vej til barnedåb

Denne plakat har jeg designet til barnedåbet. Her kan gæsterne sætte balloner på med deres fingerspids forenden af stregerne. Jeg kan desuden tilbyde, at tilføje barnets navn og dåbsdato på.

Barnevognsplakat


2 kommentarer:

  1. De er bare SÅ fine, Helena. Min ene veninde er vild med dine tegninger, så til deres næste barn skal de helt sikkert have en tegning fra dig <3 knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tusind tak Pia, det jeg virkelig glad for at høre. Du siger bare til, så skal jeg nok lave en til dine veninder. ;-)

      Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.