tirsdag den 8. marts 2016

Lille sky gik morgen tur

Jeg har længe gået med en lille ide om, at lave min egen sky-uro i filt. Men der har simpelthen været så mange ting, jeg har måttet priotere, så derfor har jeg først lige fået den færdigsyet her for et par dage siden, selvom det næsten er over en måned siden, at jeg faktisk startede med at sy de første sting.
Der er jo efterhånden rigtig mange der har lavet forskellige udgaver af ligende sky-uroer. Alligevel synes jeg nu, at de er unikke på hver deres måde, i hvertfald når du selv ligger lidt arbejde i dem.

Jeg har selv lavet skabelonen til selve skyen og selve sammensyningerne er broderet rundt med knappehulskastesting, hvilket i sig selv også har taget en del tid. Derefter er de blevet fyldt ud med blødt pudefuld og til sidst har jeg broderet et par øjne på med sort broderigarn.
Der er flere der har spurgt indtil, hvor jeg har købt selve uro-ringen og den er såmendt bare fra Panduro Hobby, som har lidt forskellige udgaver både i plastikudgave og som denne her i forskellige størrelser.
Selve skyerne er lavet af ekstra tykt filt, da jeg synes den almindelig filt bliver for tynd, især når man som jeg, valgte at sy kantstingene i hånden.

Selve toppen er sat fast med hvidt satinbånd købt i Søstrene Grene, bundet med tre små sløjfer langs ringens kant.

Jeg er selv blevet rigtig godt tilfreds med den og allerede nu er den blevet afsat til en sød lille baby, som skal have den op at hænge over sin seng. Jeg overvejer allerede nu, at lave den i nogle andre farver, når jeg altså engang får tid:-)6 kommentarer:

 1. Du er så sej Helena, kan så mange ting!
  Mega kreativ, det er en fornøjelse at følge dig her og på ig :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh hvor er du sød kære Libbie, kan jo kun sige i lige måde ;-)

   Slet
 2. Hej! Hvor har du købt filt henne? Og kan du huske, hvor tykt det var?

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.