lørdag den 14. februar 2015

Så rundede jeg de 27

Så rundende jeg det skarpe hjørne af de 27 år her i går og det var faktisk slet ikke så slemt, som jeg lige troede. Dagen blev tilbragt sammen med min dejlige familie, hvor både hele- og halvsøskende, papfar, stedmor, papfars børn og børnebørn var inviteret, så vi var en stor samlet flok. Jeg havde inviteret dem ud på restaurant Skovmøllen her i Aarhus, hvor vi startede ud med at gå en lille tur i skoven for efterfølgende at få kaffe, kage, boller og kakao inde på restaurant Skovmøllen. Det var bare så hyggeligt og alene stemningen med restaurantens gammeldags stil satte bare prikken over i'et. Gaver var der også nok, selvom jeg faktisk mest havde ønsket mig penge, så fik jeg alligevel nyt til samlingen af mit Royalcopenhagen stel, Kaj Bojesen træabe, penge, lækkert sæbe til kroppen, viskestykker og magasinkasse mm. Så det var bare så dejligt.

Om aftenen blev nogle af gæsterne heriblandt min stedfars børn og børnebørn, som bor i Ålborg og derfor også skulle overnatte her i Aarhus til spisning og selvfølgelig skulle der ses børne-MGP med alt hvad det indebar af slik og masser af lækkert frugt til undertegnede. 

Lige nu sidder jeg i skrivende stund og glædes over et par dejlige fridage, som er blevet tilbragt med de mennesker, som betyder uendeligt meget for mig og ser på de dejlige fødselsdagsgaver, som jeg netop er blevet beriget med.6 kommentarer:

 1. Et stort tillykke med dagen i går!
  Den ser bestemt ud til at have været skøn <3

  SvarSlet
 2. Kære Helena
  Tillykke med din dag igår. Den så dejlig ud:-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak Jonna og Anita.
  I kan tro, at jeg havde en dejlig dag, det jo ikke helt så slemt at nærme sig de 30 ;-)

  SvarSlet
 4. Tillykke. Lyder som en herlig dag.
  27.....det var dengang ^^

  SvarSlet
 5. Endnu engang tillykke med fødselsdagen - det lyder bare så hyggeligt og det er nogle lækre gaver du har fået.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med dagen, og sikke fede gaver. :0)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.