mandag den 9. februar 2015

Kærlighedsbånd - valentinsdag

For et par dage siden, viste jeg jer disse tegninger, som jeg synes passer så fint til valentinsdag, som jo er på lørdag og min fødselsdag :-)
 
Til denne anledning fik jeg derfor lyst til at tegne et par nye tegninger tegninge nr 1, 3 og 4, som netop symboliserer kærligheden. Ikke kun til et kærestepar, som mange jo forbinder valentinsdag med. Nej, også det kærlighedsbånd som eks. en mor-datter kan have. Netop sådan et bånd har jeg til min elskede mor. Et bånd som jeg rent faktisk slet ikke kan beskrive med ord, jeg vil dog prøve alligevel, Min mor er virkelig en person, som forstår at sætte sig selv til side og vise sin omsorg for alle, ikke mindst hendes børn heriblandt min broder og jeg. Ikke nok med at vi stort set kan snakke om alt, så har hun også været der igennem alle de år, hvor jeg har haft det rigtig rigtig svært i forhold til min sygdom. Hun har hjulpet mig på de dage, hvor alt har set sort ud, grædt med mig, kæmpet sammen med mig, været der på alle tider af døgnet, uanset hvor langt jeg har været nede. Jeg har skrevet det før her på bloggen, men jeg er mig så dyb taknemmelig for, at jeg har hende. Måske det for nogle lyder lidt rosenrødt, men jeg ved, at hvis hun ikke havde hjulpet mig, især da min sygdom var allerværst, så havde jeg ikke været her i dag. <3
 
Kære mor, hvis du læser dette indlæg, så skal du vide, at jeg mener hvert et ord.
 
Hvordan er dit bånd til dine forældre?
5 kommentarer:

 1. Så sidder man her og få helt tårer i øjnene over dit indlæg, Helena <3

  SvarSlet
 2. Åhhh Anita hvor var det sødt, blev jo selv helt rørt nu <3

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at du har sådan et forhold til din mor. Nu hvor jeg selv er mor, forestiller jeg mig at det også må være hårdt for din mor i de perioder hvor du har haft det værst, men ja - mødre tilsidesætter egne behov og er der (forhåbentlig) for sine børn. Jeg har selv et meget tæt forhold til min mor; hun er der altid for mig og jeg elsker hende enormt højt og er samtidig fuld af respekt for hende - hun har klaret livet som alenemor helt enestående og er bare sådan et fantastisk menneske.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Mine forældre har altid støttet både min bror og mig med ALT, og især nu hvor jeg er blevet alene med mine drenge, står de på spring for at hjælpe <3 kh Pia

  SvarSlet
 5. Uden tvivl har det også været utrolig hårdt for min mor at skulle være i, men samtidig så tror jeg også, at det har gjort, at vi er blevet endnu tættere, fordi hun netop forstår mig så godt.
  Dejligt at høre at du også har et godt bånd til din mor ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.