lørdag den 16. august 2014

Kahlers jubilæumsvase og lidt om at kombinere nutidens trend med egne kreationer

Jeg har længe gået og luret mig varm på Kahlers jubilæumsvase, men da de har haft meldt udsolgt i alle butikker og websider, havde jeg for længst tænkt, at det ikke skulle være i mit hjem, at vasen skulle stå.
Men der tog jeg fejl. I går efter arbejde så jeg på Kahlers instagramprofil, at de helt tilfældigt havde fået 300 vaser ind af døren fra deres leverandør.
Jeg kan godt love jer for, at jeg fik travlt med at komme hjem fra arbejde og ned i Kahlers forretning og det var jeg vidst ikke den eneste som havde.Heldig  som jeg var, nåede jeg lige at få en af de sidste 5, så I kan nok forstå, at det var en dejlig fredag at starte weekenden på.

Nu står den og pryder mit klaver sammen med mine hjemmedekorerede fyrfadslys, som jeg selv synes passer fint til kobbervasen.
 
Noget af det jeg bl.a. elsker ved at være kreativ er, at jeg selv kan kombinere nutidens trend med mine egne designs i form at puder, bakkeborde, lysestager , glasfade mm.

Hvad med dig, hvordan indretter du dig med egne kreationer, udelukkende med nutidens trend eller mere alla den gamle retrostil?


3 kommentarer:

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.