lørdag den 2. august 2014

Juli måned i billeder

Bedre sent end aldrig kommer her et lille glimt af lidt af det, jeg har lavet her i denne varme juli måned.
Ud over at gå på arbejde, har juli måned såmendt også stået på ikke mindre en 3 flyvninger med min chef, hvoraf den ene gang fløj vi næsten til Ålborg, hvilket var en vildt fed tur. Jeg burde næsten overveje at tage et certifikat, for som I nok kan se, er jeg blevet helt bidt af det.
 
Juli måned har også budt på en del strandture til vandet og som de fleste af jer nok allerede har læst, så har jeg også overvundet min frygt for at vise mig i bikini og hoppet i vandet efter 3 år, hvilket var en stor sejr og ikke mindst fantastisk følelse, da jeg først var kommet i vandet.
Jeg har også fået syet en del tøj til mig selv herunder denne sommerkjole på første billede, som vidst fortjener et indlæg for sig selv. Sidst men ikke mindst har jeg været sammen med mine dejlige veninder til Grøn koncert, plukket årets første brombær og endnu engang nyt de mange smukke solnedgange fra min terrasse.
I næste uge venter kun to arbejdsdage før jeg drager til Skanderborg Festival med miet hold venner. Jeg har igennem de sidste mange år været subformand på Capri, hvor alle medhjælperne kommer og får mad, men på grund af mit nye arbejde og et bryllup om lørdagen, har min veninde og jeg valgt at købe en dagsbillet til om onsdagen i stedet for. Til gengæld spiller både Marie Key, Dune, Christopher, Kato, TV2, Nephew, Queen Machine, Mø, 50 Cent, L.I.G.A og mange mange flere på denne dag, så det ser jeg meget frem til.
 
Sidst men ikke mindst får jeg udfordret mig selv rent madmæssigt, og i forlængelse af det får jeg stille og roligt fundet små sejre i hverdagen. De er ikke store, men hellere små skridt end slet ingen.
 
 
 
 
3 kommentarer:

 1. Det lyder som nogle dejlige ting, du har lavet i juli måned. Og hvor er det fedt at høre, at du tager nogle udfordringer madmæssigt :-)

  SvarSlet
 2. Helena - du er SÅ sej! Flot at du kom i bikinien og i vandet for første gang i flere år - jeg kan forestille mig at det må have været grænseoverskridende. Og fedt at du får rykket dine grænser mht. mad. Hepper på dig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Mange tak kære Christina, og ja der gælder om at få brudt nogle af de svære grænser.
  Tak fordi du hepper på mig.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.