onsdag den 2. juli 2014

Boys Month Håndsyede mohairbamser

Christine med bloggen Turkis har igen i år valgt at skyde endnu en Boys Month igang her i juli måned. Jeg har aldrig før deltaget bl.a. fordi jeg ikke har nogle børn. Jeg gik derfor lidt og overvejede med mig selv om, hvorvidt jeg ville være med, men kom frem til den erkendelse, at det kunne jeg da sagtens, selvom jeg ikke syr så meget drengetøj. Men Boys Month behøver jo heller ikke udelukkende bestå af drengetøj, og jeg vil derfor i mine bidrag til Boys Month sætte fokus på legetøj og ting til børneværelset.
 
I mit første indlæg vil jeg vise jer nogle af de mange gammeldags mohairbamser, som jeg har fået syet igennem de sidste par år. De er alle håndsyede af ægte mohairstof fra Tyskland. Derudover har de alle fået påsyet ægte bamseøjne og påsat ledskiverer i arme, ben og hoved, så de kan dreje hele vejen rundt, ligesom de ægte gammeldags bamser har. Som det fremgår af billederne har jeg med tiden fået syet en del og mange af dem, synes jeg ville være oplagt at give en lille dreng i eks. dåbsgave.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer:

 1. Jeg har vist sagt det før - men jeg elsker simpelthen de bamser :-) Faktisk er jeg selv igang med en bamse lige nu - dog hæklet :-)

  SvarSlet
 2. Nøj hvor er de fine :-) Fedt at du også er med til Boyd month ;-)

  SvarSlet
 3. De er bare SÅ fine! Sikke et arbejde, der ligger bag!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Tusind tak Anna. Ja der ligger et stort arbejde bag, men nyder at sy hvert et sting ligesom du sikkert nyder at sy dine fine dåbskjoler.

  SvarSlet
 5. Tusind tak Anne og Krokodullen.
  Ja Anne tænkte at denne gang måtte jeg da også bidrage lidt til Boys Month.
  Krokodullen den vil jeg da glæde mig til at se, hvis du viser den frem.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare kære - og så forskellige i udtrykket og med deres helt egne små personligheder...

  Jeg er lidt forelsket i dem kan du nok høre ;0)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.