mandag den 30. juni 2014

Endelig kom mine tegninger på stoftryk


Jeg har længe talt om, at få nogle af mine tegninger trykt over på stof, og da jeg er så heldig pt at arbejde på et grafisk trykforlag, så var det jo oplagt at spørge min chef om der var mulighed for, at jeg kunne prøve at få nogle af mine tegninger trykt over på stof.
Det var lidt svært at vælge, hvilke tegninger jeg ville have trykt, men efter en del overvejelser blev valget disse 6 tegninger, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg fik dem scannet ind i sidste uge og i dag, da jeg mødte ind, så var de allerede trykt over på stof. 
Jeg kan godt love jer for, at jeg blev noget overrasket over den fine kvalitet, det er blevet udført på. Nu kan jeg næsten ikke vente med at komme igang med at sy puder og tasker ud af dem.

Har I evt. andre ideer, som jeg kunne lave med dem, så modtager jeg med glæde. 
 
Hvad synes I om kvaliteten, er den ikke bare fin?

 

6 kommentarer:

 1. Jo, dét er da virkelig blevet godt! Det kunne også være rigtig fint på sengetøj, tænker jeg. Men det er selvfølgelig ikke noget, man viser så meget frem :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det spændende :-) alt efter stoftype, kunne det også være nederdel, stofposer, makeup punge, viskestykker og dækkeservietter...de var lige de ideer jeg havde...

  SvarSlet
 3. Krokodullen sengetøj kunne være fedt, hvis motivet var større, men det måler ca 25 x25 cm, så tror det bliver lidt for småt.

  Tjek forresten din postkasse den kommende uge, måske kommer julemanden på uventet besøg:-)

  SvarSlet
 4. Det var super gode ideer Anne, især Makeuppunge tror jeg kunne blive vildt fedt.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.