torsdag den 8. maj 2014

Søstrene Grene trælysetager i forvandling

Jeg er personligt blevet mere og mere vild med at indføre kobber i min boligindretning og mange af jer husker sikkert, at Søstrene Grene i sidste måned havde disse trælysestager/fyrfadslys i deres butikker sammen med deres berømte borde. Jeg var dog ikke så heldig at få fingrene i bordene, men for at sige det mildt, så gad jeg nu heller ikke stå i kø for dem, hvilket jeg har hørt at mange gjorde for, at få fat i dem. Til gengæld havde jeg på forhånd udset mig disse trælysestager og fyrfadslys, for selvfølgelig at bære mit eget præg på dem. Dette krævede faktisk ikke det helt store, blot lidt kobber og sort maling, lak og malertape og vupti 4 stks nye lysestager så dagens lys.
Jeg er blevet super tilfreds dem, og allerede nu ærgrer jeg mig lidt over, at jeg ikke købte flere, for jeg har helt fået lyst til at dekorere flere blot i andre farver. Det kan jo være, at jeg er så heldig, at Søstrene Grene får dem på lager igen ligesom jeg ved, at de gør med deres borde.
 

 
 
 
4 kommentarer:

 1. Waauuuu, hvor er de flotte..... De ligner nærmest en million......

  SvarSlet
 2. De er rigtig flotte! Jeg er også blevet lidt pjattet med kobber.

  Jeg må hellere lige se, hvad det er for borde, der er så populære hos Søstrene Grene.

  SvarSlet
 3. Tusind tak allesammen og ja Anita hvis du blot skriver sg på instagram, så tror jeg næppe du vil kunne undgå at finde et billede af dem.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.