søndag den 25. maj 2014

Latinerfestival i Smilets by og anbefaling af to butikker

Noget af det jeg elsker ved netop Aarhus er, de mange arrangementer som der holdes rundt i byen. Her i weekenden blev der afholdt Latinerfestival nede i volden og det ville jeg selvfølgelig ikke gå glip af, når nu også vejret var så fint. Jeg aftalte derfor, at mødtes med en veninde dernede, så vi samtidig kunne få vendt verdenssituationen og hun kunne høre lidt om mit nye job. 
På trods af rigtig mange mennesker, var der en rigtig hyggelig stemning med bl.a. musik og små boder med mad, kunst og design. Specielt kunst- og design-boderne var jeg særligt fascineret af, og 
jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med lige at tage lidt billeder derfra.
Det var især de strikkede iphonesleeve og ipadsleeve som jeg var ret betaget af. Den effekt og struktur troede jeg slet ikke man kunne lave i strik, men så blev jeg da også så klog. De filtrede puslespilsbordskånere var nu også ret fede og skuldertasken. Ja, der var nu mange ting, som jeg sagtens kunne have købt mig fattig i. 
 

Når nu jeg alligevel var nede i volden, så kunne jeg da også lige smutte forbi butik SmukSak. Jeg synes nemlig det er sådan en fin lille butik med rigtig mange smukke og lækre ting som børnetøj, puder, smykker, hårbånd, billeder mm. Hvis ikke du allerede har besøgt SmukSak, så vil jeg helt klart anbefale dig det. 


Sidst men ikke mindst var jeg også lige et smut forbi Julia, som jeg netop ved har fået arbejde inde i butik Plint. Da det også er en af de butikker, som jeg elsker at snuse rundt i, så ville jeg da også lige lave en lille billedserie derfra. Jeg er særligt vild med alt deres fine porcelæn i de smukke pastelfarver og brødkasserne, ja puha jeg burde da vidst vinde en million i Lotto med alle de lækre ting. Jeg kan så fortælle jer, at dankortet blev i tasken, men der er kommet meget på ønskelisten. 
 
 
Har du forresten husket at stemme i dag?


1 kommentar:

  1. Årh, det ser også ud til lige at være nogle butikker for mig! :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.