lørdag den 31. august 2013

Kan man blive afhængig af at tegne?

Jeg er ikke bleg for at fortælle, at jeg er blevet helt fascineret af at tegne og især ugler bliver lige for tiden tegnet i massevis. Der går næsten ikke en dag, hvor jeg ikke tegner og hvis der gør, så bliver jeg næsten helt desperat. Ved ikke helt, om jeg er ved at udvikle en afhængighed, men i hvertfald så er det da en positiv afhængighed, for jeg kan efterhånden godt se der kommer flere og fere detaljer på tegninger.
 
De sidste par uger er det blevet til hele tre "krudtugler" og jeg er faktisk blevet rigtig tilfreds med dem.
 
Har I også en afhængighed for et eller andet?
 


 
Rigtig god lørdag
 

10 kommentarer:

 1. Man kan helt sikkert godt blive afhængig af at tegne...
  Ingen problemer med det heller tror jeg ;0)

  Jeg har nok en del afhængigheder på kreative område, og jeg elsker det virkelig...

  SvarSlet
 2. Wow de er superflotte de ugler. Udover at lave flotte mønstre, er du også god til at tegne. Jeg vil rigtig gerne lære at "doodle", men jeg ville slet ikke kunne finde ud af at tegne omridset af et dyr, eller noget som helst andet for den sags skyld. Hvor har du lært det henne? Eller er det noget du bare kan?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Maja. Jeg vil sige, at øvelse gør mester. Hvis du ser på de allerførste tegninger, som jeg har lavet kan du også se, at de slet ikke er så detaljeret.

   Så tror såmendt bare at det kræver øvelse ligesom så meget andet.
   Rigtig god weekend.

   Slet
 3. Det kender jeg faktisk godt! Hvis jeg har gang i en tegning, jeg er helt grebet af, kan jeg også blive helt desperat, hvis jeg ikke kommer til at tegne den dag. Tegning er fantastisk :-)

  SvarSlet
 4. Hold da op de er flotte!!! Du er virkelg dygtig til det :-) Ja, øvelse gør mester, men det er da ikke den værste afhængighed at ha'....og doodle/tegne kan du jo næsten overalt :-)

  SvarSlet
 5. De er da også super flotte :-) Må nok indrømme at jeg er afhængig af hæklenålen :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har også en afhænighed af at lave noget kreativt helst hver dag...det er nu også en positiv afhænighed tror jeg! God weekend til dig!

  SvarSlet
 7. Mange tak Gitte, åhhhh hækle det gad jeg faktisk godt give mig i kast med på et tidspunkt, tror også det er ret afstressede.

  Kirsten ja alt hvad der indebærer det kreative er jo en dejlig positiv afhængighed, så tror også jeg kan være glad for, at det er den afhængighed jeg har, når nu det skal være.

  SvarSlet
 8. fantastiske billeder , og iøvrigt en skøn blog med masser af kreativitet.
  jeg vender helt sikker tilbage
  Hej fra Diana

  SvarSlet
 9. Mange tak allesammen bliver helt rørt over alle jeres søde kommentar;-) rigtig god søndag

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.