fredag den 8. februar 2013

Et par armbånd til en nær veninde + god weekend

Som mange af jer sikkert allerede har fundet ud af, så elsker jeg at lave smykker. Og her den anden dag, fik jeg en bestilling fra en nær veninde, som gerne ville have at jeg lavede et par armbånd i de koralgrøn/tyrkise farver samt et i guld.

Det første armbånd består som sagt af en perlemorsgrøn lædersnor med magnetlås, samt tre vedhæng. 1 med en guld blomst, 1 med en perlemorsperle og 1 med en matchende perlemorsgrøn glassten. Den anden består af et guldarmbånd, hvoraf der er 3 vedhæng. Et hjerte, en hvid perlemorssten samt et lille blad.
Jeg synes, det passer godt til modtageren, da jeg ved, at hun er til det lidt mere enkle, men jeg tror nu også, at der skal laves et par øreringe til, så hun kan få et lille sæt.


 
Håber I ellers får en dejlig weekend, skal selv på job nu her i Sfoèn til kl. 17.00, men derefter er der også dømt weekend med polterabend hos en veninde, som skal giftes nu her i marts, men det skal jeg nok love jer, at der kommer meget mere om det i et andet indlæg :-)


5 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine; sikke en heldig veninde du har ;)
  - Amelia

  SvarSlet
 2. Hold op, hvor er de bare fine :)

  Rigtig god weekend :)

  Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Pia, håber også at hun bliver glad for dem. Også god weekend til dig ;-)

   Slet
 3. Fine smykker. Det lyder spændende at skulle til polterabend - det har jeg aldrig prøvet :-)
  Rigtig god weekend til dig også :-)

  KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde. Er sikker på det nok skal blive en sjov dag. Selv er det min 2. Polterabend, og jeg ved, at det ikke går stille for dig. Håber også du får en dejlig weekend.

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.