fredag den 18. januar 2013

Dejlige gaver fra skønne bloggere

 
De sidste par måneder har jeg været så heldig at vinde og få gaver fra nogle af mine søde læsere samt vundet et par i blogland. Det er simpelthen så dejligt både at vinde, men også det at folk tænker på en, trods den travle juletid, vi jo alle har været igennem her i november/december måned.
Men alligevel er der mennesker som forstår, at tænke på en i denne tid, hvilket jeg er så utrolig taknemmlig for, det varmer virkelig meget.
 
Den første gave jeg vil vise jer, er fra Alice Schmidt, som er igang med at uddanne sig til guldsmed, og hun laver derfor de fineste smykker. Jeg var så heldig at vinde disse fine blå ørestikkers, som jeg er dybt fasineret af. En lidt anden stil en den jeg plejer, men man kan jo godt prøve lidt nyt engang imellem. Alice har denne blog som jeg da synes at I skal besøge.
 
 

Dernæst har en af mine søde faste læsere Pia sendt mig denne julepakke her i december måned med ønsket om en god jul. Pia havde sendt mig en hel pose med blandende tebreve, da hun ved, at jeg elsker at flette tasker i tebreve, så det var jo bare vildt fedt. Der ud over sendte hun mig også et ark med julemandsglansbilleder, et ark med kravlenisser samt noget nodepapir, da hun også ved, at jeg elsker alt med noder på. Tusind mange tak Pia, kan ikke beskrive hvor glad jeg blev, da jeg så denne julepakke her i december måned. Pia har desuden bloggen Kreative Pips som jeg da helt sikkert også synes I skulle tage et smut forbi. 
Dernæst var Pernille med bloggen Skau og Co så sød at sende mig denne fine julebog med kreative juleideer. Da hun ikke længere ville have den, ville hun derfor forære en af sine læsere bogen, og heldig som jeg var, blev det mig. Tusind tak skønne Pernille.

 
I en Give Away vandt jeg et cool pandebånd med et dødningehoved på strikket af Natzha.

 
 
Og sidst men ikke mindst var jeg igen så heldig at vinde disse lækre vanter fra Kahr Kreation strikket af Line. Super lækre og så måtte jeg selv vælge hvilken farve, jeg ville have vanterne i, så jeg valgte denne tyrkise/grønlige farve.
 
Håber I alle får en rigtig dejlig weekend.
 

 
 

6 kommentarer:

 1. Sikke da nogle lækre ting :-) Altid dejlig når andre tænker på en :-) Også god weekend til dig :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er du bare heldig - herligt, herligt :)

  Rigtig god weekend til dig også :)

  SvarSlet
 3. Dejlige gaver.
  God weekend til dig også :-)

  SvarSlet
 4. Fantastisk gaver - og du fortjener hver eneste en!
  Er VILD med pandebåndet med dødningehovedet ;)

  Håber at du får/ har en rigtig dejlig weekend <3

  xxoo, Amelia

  SvarSlet
 5. Skønt at du blev glad :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.