lørdag den 8. oktober 2011

kuvertpunge by me

Disse kuvertpunge har jeg lavet og foldet ud af diverse billeder fra modeblade. De er oplagte til at have med på en fin lille bytur i nattelivet. Da størrelsen passer lige til at have sin Iphone, mønter og makeup i. Jeg har lavet dem i næsten alle farver, så den kan passe til lige netop det outfite du har på den givende aften.

Du kan se hvordan du selv fletter en taske under min egen DIY på Step by step på papirflettaske
  Denne pung er lavet af min yndlingste nemlig lakridsrodste fra Pickwick. Den vil jeg varmt andbefale at prøve evt. med en lille smule mælk, det er bare guf for sjælen.
 Og ligeledes er denne pung lavet af Yogite, som også er nogle af mine favoritter.
                                                 

7 kommentarer:

 1. orh! der er mange - og de er godt nok flotte - startede selv på en for længe siden.. men tror bare ikke min tålmodighed var til det - havde heller ikke alt det papir der skulle til først.
  x
  Margit
  creative tail

  SvarSlet
 2. Tusind tak for din kommentar. Ja jeg har efterhånden fået produceret en del, men som du også skriver kræver det en hvis toldmodighed:)
  Kærligst Helena.

  SvarSlet
 3. Hej Helena

  Melder mig lige som fast læser på din blog. Det er nogle fine ting, du laver. Jeg fletter også selv. Du er velkommen til at kigge forbi min blog :-)

  Hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Hej Birgitte. Jeg har såmendt allerede været forbi din blog og blevet fast læser:-) Og kan da kun sige i lige måde. Du er også blevet tilføjet min blogroll:-)

  Mvh Helena

  SvarSlet
 5. Sikke nogle flotte tasker du laver, har selv flettet en del tasker efterhånden, men efter arbejdsstart er der lidt længere mellem projekterne. Melder mig som fast læser nu, og håber du vil kigge forbi mig og gøre det samme :) Hilsner fra Diana

  SvarSlet
 6. Hej Birgitte, Tusind tak for de rosende ord, det er altid dejligt, at få en kommentar, når nu man har lagt så meget arbejde i dem. Jeg er selv startet på studiet igen, så der bliver slet ikke tid til så meget kreatid, som jeg gerne ville, men som jeg kan høre, så kender du jo godt til det. Jeg vil da helt sikkert tage et kig forbi din blog.

  Mvh Helena.

  SvarSlet
 7. Så nydelige!!!
  Blir helt målløs her jeg!!!

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.