onsdag den 9. maj 2012

Nye tegninger og læsning til resten af ugen

Så er det blevet onsdag eftermiddag, og jeg er lige vendt hjem efter en dejlig studiedag på skolen, hvor vi bl.a. er igang med et forløb omkring inkluderende pædagogik. Rigtig spændende.

Her for tiden er jeg blevet helt bidt af at tegne grafiske blyantstegninger, hvor jeg leger lidt med skyggerne i de forskellige figurer. Har lidt i tankerne, at de på sigt skal monteres i sorte rammer og hænges op inde i stuen. Skal dog lige en tur i Ikea først, da jeg ved, at de ofte har gode billige rammer. Så er så spørgsmålet, om jeg kan undgå at købe alt muligt andet derude, hvilket jo ikke altid er lige let. syntes altid at jeg kommer hjem med en Ikeapose fyldt op med ting, som jeg så alligevel ikke får brug for alligevel. Er det bare mig, eller er der flere af jer, der kan kende til denne svaghed for Ikea?

Men her kan du i hvertfald se resultaterne uden ramme.

Hvor henter jeg egentlig alt min inspiration fra til mine kreative sysler? Dette spørgsmål har jeg ofte fået stillet, og svaret er såmendt ganske enkelt. Sommetider henter jeg inspiration fra tøjbutikker, især når jeg går en tur ned i det gamle latinerkvarter, hvor de har de lidt mere specielle designs, andre gange i blogland, men tit og ret ofte tillader jeg mig selv, at købe eks. Femina, hvor jeg nogle gange kan være heldig, at de også har boligmagasinet med til samme pris. Uhhhhhh det er bare guf for sådan en pige som mig. Dette var jeg faktisk heldig med lige præcis i dag, så nu ved jeg  hvad resten af aftenen skal gå med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.