mandag den 19. marts 2012

Kender du det?

Kender du det, når man vågner op en mandag morgen efter en super dejlig weekend, og tænker, det her bliver en dejlig dag?
Det håber jeg, så sandelig du gør;-) En af disse dage har jeg nemlig haft i dag.
Først var jeg oppe på studiet til undervisning, hvor vi fik oplæg om netværksarbejde i det pædagogiske arbejde, hvilket jeg faktisk synes var yderst interessant.
Dernæst tog jeg hjem, lavede mig en dejlig varm kop thai te med stimet mælk, og påbegyndte læsningen til onsdag, har nemlig hjemmestudiedag i morgen, hvilket også indebærer, at jeg kan sove længe jubiiiiiii.
Efter et par timers læsning, kunne jeg simpelthen ikke stå for dette dejlige solskinsvejr, så mig på med jakke og sko og afsted ud i det dejlige vejr. Det resulterede bl.a. med en tur ned igennem strøget, og så faldt jeg lige over denne elefant, som jeg simpelthen må hjem og kopiere, eller lave noget der minder om. Har allerede bestilt nogle papelefanter til at dekorere på på Creativ Companys hjemmeside, så kan næsten ikke vente med, at komme igang med dem.Da jeg kom hjem igen, satte jeg mig ind i stuen foran min franske altan for at nyde den sidste eftermiddagssol. Sad lidt og fonderede over, hvad der egentlig havde gjort weekenden så god? Tror det havde noget at gøre med, at jeg tilbragte den sammen med en masse dejlige mennesker, og ikke mindst bare at kunne nyde, det at være til og leve i nuet. Jeg tror nemlig, vi desværre er rigtig mange, som glemmer at nyde livet nu og her, især i dette samfund vi lever i  i dag, hvor vi skal nå og opfylde en masse krav, for at kunne være en vellidt dansker.
Men hvornår er man en vellidt dansker? Ja dette spørgsmål er der sikkert mange, der har et svar på, men dem vil jeg lade dig selv sidde og tænke lidt over.

Lørdag middag stod på cafehygge ved Marselisborg lystbåde Havn med min dejlige mor, som jeg virkelig elsker overalt på denne dejlige jord. Hun har virkelig gjort meget for mig op igennem tidens løb, og dette sætter jeg meget stor pris på. Uden hende var jeg slet ikke kommet så langt, som jeg er i dag.Lørdag aften var jeg blevet inviteret til noget tøsehygge-tam-tam ved en af pigerne fra studiet. Hun diskede op med hjemmebagt pizza, lækker salat og rød- og hvidvin, så skule vi såmendt bare komme med godt humør og yderligere drikkevarer. Der blev spist, drukket og leget selskabslege til langt ud på natten, hvilket også resulterede i, at jeg sov til alt for længe søndag.

Søndag stod derfor på ren afslapning, men jeg kunne simpelthen ikke dy mig for, at hive malergrejet frem. Jeg har nemlig længe gerne ville male et billede til min mors fødselsdag her d. 22. april, så det blev påbegyndt, og jeg skal selvfølgelig nok love jer, at der kommer et færdigt resultat, så snart jeg tør kendes ved det. Det gør jeg nemlig ikke lige i øjeblikket.

Rigtig god uge til jer derude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.