fredag den 28. oktober 2016

Efterår 2016 - Hverdagsliv og snart fasterDet kommer vidst ikke bag på nogen, at jeg elsker denne tid vi går i møde med alle naturens mange flotte farver, de mørkere tider med hygge indendøre med varm kaffe og kakao og ikke mindst, at jeg om blot meget få dage kan kalde mig FASTER. Noget jeg har set frem til de sidste ni måneder.

Min bror og svigerinde har været rigtig søde til at spørge mig til råds i forhold til børneværelset og jeg er mig så dyb taknemmelig for, at jeg har måtte være en del af indretningen og de forskellige accessories, som de har bestilt fra mig i form af billeder, babytæppe, uroer mm. som du bl.a. kan se fra dette indlæg.

Selvom den også har stået på en del arbejde de sidste par uger, så har jeg alligevel fået tegnet lidt flere tegninger. Bl.a. denne Luna-månepige, som nu er kommet i en smuk ramme fra Ramn.dk
Kender du ikke til konceptet bag Ramn, så vil jeg varmt anbefale dig at tage et kig på deres hjemmeside, især hvis du har børn der tegner meget, så er disse nemlig rammer en oplagt mulighed for at præge dit barns kunst i unikke rammer.

En ny lille baby-illustration til min lille samling af baby-navneplakater er det også blevet til. Denne gang en lille M pige, som mine Facebookfølgere har valgt at døbe MERLE.

Du kan i øvrigt se de tidligere baby og børneillustrationer lige her.

Merle i glas og ramme igen fra Ram`n.dkEndnu en sending af denne plakat-serie til en sød kunde.


1 kommentar:

  1. Super fint indlæg. Tillykke med din snarlige nye titel, jeg har altid elsket
    min titel som moster :o)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.