torsdag den 7. august 2014

Sort/hvider puder med et touch af neon

For nogle uger siden blev jeg endnu engang kontaktet af en kvinde, som ville høre om jeg ikke kunne sy nogle puder til hendes stue i sort-hvid-grålige farver.
Selvom jeg har en del at se til for tiden, så elsker jeg bare sådanne sy-opgaver, så jeg ville selvfølgelig ikke sige nej. Kvinden havde egentlig ikke så mange krav andet end, at der skulle indgå farverne grå, hvid og sort og derudover ville hun gerne have at tittekanterne skulle være sort, grøn og gul. Desværre havde de ikke mere gul tittebånd i Stof2000, men til gengæld havde de lige fået noget vildt fedt neongul hjem. Jeg skrev med det samme til hende og spurgte, om ikke hun var frisk på at vove sig ud i en kant med neongul og det var hun heldigvis.
Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk også at det giver et vildt fedt modspil til de andre puder. Når det kun er på en af puderne, så synes jeg nemlig ikke det virker for overvældende.
Heldigvis fik jeg en besked fra kvinden i går om, at hun var så tilfreds med dem og den neongule havde jeg bare lige ramt plet med, så det var bare super dejligt.
 
Hvad synes I om at bruge neon i indretningen er det go eller no-go?
 


 


9 kommentarer:

 1. Ihh, hvor er de altså fine, Helena :) Jeg har ikke selv brugt så meget neon i indretningen, men tror godt jeg kunne på noget diskret som dine puder :) God weekend. Kh Pia

  SvarSlet
 2. Det ser virkelig godt ud! Og det er rigtig godt fundet på, kun at putte neonbånd på den ene pude. Det tror jeg aldrig, at jeg selv havde tænkt på - jeg havde nok tænkt, at de skulle være ens. Men det giver en rigtig fed effekt, synes jeg :-)

  SvarSlet
 3. Mange tak søde Trine. Ja jeg synes også det giver en ret fed effekt, at det kun red en ene af puderne, som har neonkant, tror det ville være for voldsomt hvis det blev alle puderne.

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Jeg er farveglad, og jeg kan kunne sagtens finde på at komme neon ind i boligen. Jeg har da set et par lysestager i neongul - de er ret fede, så de måtte gerne bo hos mig :-)
  Det er nogle flotte puder, du har syet!

  Hav en god weekend, Helena!

  SvarSlet
 5. Mange tak Anita. Neongule lysestager lyder ellers også ret fedt, dem vil jeg gerne se.
  Også rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 6. Er generelt ikk til for mange farver i indretningen. Men syntes puderne med neonkanten er fede. Hvad ville 2 puder koste?? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager imellem 260-285,- pr stk afhængig af str

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.