fredag den 29. november 2013

Hele 3 par nye grafiske ørestikkers så dagens lys
 
Jeg bliver vidst aldrig træt af at lave øreringe i krympeplast. Det er simpelthen sådan et fantastisk materiale, og det bedste ved det hele er, at stort set alle kan være med både store som små. Da jeg var i min sidste praktik i en SFO, var det også det helt store hit inde i det kreative værksted. Der er jo et hav af anvendelsesmuligheder eks. vedhæng til smykker, magneter, nøgleringe, øreringe mm. En anden ting jeg også elsker ved netop krympeplasten er, at jeg kan lege og blande farverne ind i hinanden lidt ligesom maling. Det er bl.a. med til at give øreringene de her skyggeeffekter, hvilket jeg synes er med til, at give dem sit helt eget unikke look.
 
Nu er det jo også ved at være weekend og på søndag er det jo d. 1. søndag i advent. Der er nu ikke noget så hyggeligt som december måned med julelys, julehygge, sidde inde og lave julepynt og julegaver. Ja, bare det at kunne nyde hinandens samvær, er for mig ren julehygge.
 
Hvad elsker du ved julen, og hvad betyder mest for dig i denne tid?
 


3 kommentarer:

 1. Hvor er de fine:-)

  God weekend :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes dine øreringe er så flotte.
  Og jeg bliver rigtig nysgerrig efter selv at forsøge mig med krympeplast. Derfor vil jeg høre om du kunne have lyst til at lave en diy og fortælle hvilke materialer du bruger :)

  SvarSlet
 3. Hej Tanja.
  Pt sidder jeg med en BA, så har desværre ikke så meget tid til at lave en DIY, men du er meget velkommen til at købe nogle hos mig.

  Krympeplasten kan desuden købes i stort set alle hobbyforretninger.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.