lørdag den 7. april 2012

Længe leve påsken

Det har været nogle dejlige fridage, jeg har haft de sidste par dage. De er bl.a. gået med besøg hos min dejlige kusine i Risskov, hvor det var en af de dage, hvor vejret var så skønt, at vi kunne sidde ude i hendes have og nyde den dejlige forårsol. Hun viste mig også stolt, hendes nysåede blomster, som du kan se billeder af herunder.


I torsdags tog jeg med min mor og Tage til Ålborg Zoo sammen med Tages ældste søn Nikolaj, hans kone Gitte og deres tre dejlige børn Alberte, Malte og Rosa. Det var virkelig en dejlig dag, hvor der blev set på dyr og spist is hele dagen. Om aftenen spillede Alberte og jeg Just Dance på hendes Wii. Og jeg kan da godt love dig for, at det var skægt, men også lidt hårdt. Det jo ikke lige hver dag, jeg danser, og det kan da godt mærkes på kondien.
I går stod den så på den helt store rengøring af lejligheden, sortering af tekster til den kommende IIS-eksamen, Individ, Institution og Samfund, som begynder her efter ferien. Og ikke nok med det, så er jeg gået igang med at sy et sengetæppe som matcher de puder, som jeg tidligere har vist herinde. Puha det er et stort arbejde, men når det er helt færdigt, så kommer der selvfølgelig også et resultat herind.

Forsat god påske.