torsdag den 14. november 2019

Når et smykke ikke kun er et smykke - Årets hidtil fineste GIVEAWAY

Når et smykke ikke kun er et smykke

Annonce for A.brask.dk

.For lidt over 1/2 år siden spottede jeg det unika danske smykkefirma @a.brask. Adelina som er den søde indehaver af det fine smykkefirma og jeg faldt ret hurtigt i snak med hinanden og jeg indrømmer gerne, at vores kemi fra første samtale bare klikkede.

Da Adelina for ca. 1/2 år siden så gik  hen og spurgte mig om, jeg ville være hendes smykkeambassadør, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at sige ja. Især fordi hendes smykker formår at være lidt ud over det sædvanlige, hvis du spørger mig. 
Det startede med klokkeblomst-armbåndet i foråret som mange af jer måske husker. Dette armbånd var jeg særlig glad for fordi, man selv kunne justere den ind og ud, hvilket passer mine små håndlede perfekt eftersom jeg ofte har svært ved at finde nogle armbånde som ikke er for store til mig.
 Derefter gik vi ind i jordbærsæsonen og en smuk unika designet jordbærhalskæde 🍓 med dertilhørende jordbærøresikkers kom til syne og hvis du spørger mig, var dette sæt bare årets sommer-must-have, især til sådan en som mig der elsker jordbær.

og for en måned siden modtog jeg så disse fine 3 i 1 øreringe, som består af tre smukke blomster sat sammen til en ørering og jeg indrømmer gerne, at jeg stort set har gået med dem lige siden.


































Årets Skønneste GIVEAWAY

I samarbejde med A.brask.dk vil jeg gerne udlove et sæt 3 i 1 øreringe til dig eller måske en som du mener fortjener disse unkia designer øreringe.

For at deltage skal du blot:
Skrive en sød lille julehilsen her på bloggen.







Du kan desuden optimere dine vinderchancer ved også at deltage på instagram @helenasolksin lige her eller min facebookside lige her

Jeg finder en heldig vinder iblandt alle kommentarerne både på Instagram, min facebookside og herinde  d. 27 nov.

Held og lykke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.