søndag den 30. maj 2021

Fugle-magi-DIY

Fugle-magi

Jeg er nok ikke den eneste som har synes, at det danske maj vejr ikke just har været noget at råbe hurra for pånær de sidste tre dage.
Til gengæld har det givet mulighed for at sysle indendøre med perlerne og jeg har derfor de sidste uger igen leget med hamaperler heriblandt de nye pasteller og lidt nye små fulde er kommet frem.

Derudover har jeg også fået to nye fugle fra Aviendocopenhagen, de to nattergale fra HC. Andersen et eventyr jeg særligt mindes fra barns ben og kunne læse igen og igen.

Og lige nu har du netop mulighed for at spare 20 procent på hele deres fine hjemmeside ved at tilmelde deres nyhedsbrev.

Du kan komme direkte dertil lige her 

Jeg tror simpelthen mit næste ønske må være hundende.

Har du også et yndlings eventyr fra HC Andersen du særligt mindes fra barns ben.

FugleMagi

Som sagt har jeg været igang med perlerne og der er kommet 4 små fugle frem samt en papegøje, hvor der selvfølgelig også er blevet brugt de nye pastelfarver. I var flere fra Instagram og min facebook der ønskede mønstre på dem, så her kommer de.

Fugle-magi DIY og mønstre

Du skal bruge:
Til hver fugl 1 stk perleplade midi
Til papegøjen 3 stk
Farverne : gul 43, orange 38, lysgrøn 11, lyseblå 46, lys og mørk lilla 45 og 07, grå 17, lys grå 70, mørkegrå 71, sort 18, hvid 01, blå 08, grøn 10, lyserød 06 pastel pink 48
 pastel lilla 96, blå 97, grøn 98, rosa 95, 
Bagepapir
Strygejern 
Tyk bog til pres.

Sådan gør du:
1) Følg nedenstående mønstre, et lille tip, hvis det er svært at se selve mønstret, kan du zoome ind og derved nemmere se billedet. 

2) Når du har perlet dem, skal de stryges med bagepapir. Først på den ene side og herefter på den anden side. Husk stryg ved middelvarme således undgår du de smelter for hurtigt.

3) Når de er strøget på begge sider skal de lægges i pres under en tyk bog for at de ikke bøjer op. 

4) Efter 10 min er de nu klar til at pynte på kaffehylden, på børneværelset eller hvor du nu lige synes. 

Som altid vil jeg blive super taknemlig for hvis du bruger min DIY og lægger ud på de sociale medier at tagge mig enten på Instagram @helenasolskin eller facebook Helenas kreative verden

På forhånd tak og rigtig god fornøjelse 






 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.