torsdag den 28. februar 2019

Min februar i ord og billeder


M y  F e b r u a r y 
Det hersker vidst ingen tvivl om, at februar for mig har været ovenud fantastisk og farveri.

En måned jeg sent vil glemme med en masse dejlige stunder, familietid, nærvær, samvær og ikke mindst kreative udfoldelser

En måned hvor jeg bl.a. fik et lille glimt af de første forårstegn både de små skud i mine forældres have og igen i år rådhusparkens smukke græs dækket med krokusblomster dog en del uger før end normalt.


Endnu flere dagpleje og vuggestueplakater, samt fingerprintstræer til de kommende konfirmationer kom afsted ikke mindst personlige familie illustrationer til søde mennesker her på bloggen og instagram.


Der blev også perlet en del i denne måned bl.a. fik jeg færdiglavet min grafiske fugl i grålige nuancer og flere af jer har allerede gjort jer kunsten efter i farverige fortolkninger som blå, grøn og multifarver.

At fylde år og derved blive et år ældre er faktisk slet ikke så slemt. Det blev endda skudt igang med en mega skøn Giveaway på en fin mælkebøttehalskæde fra Friishofsiig.

 Du kan iøvrigt stadig nå at være med. 

Jeg fik også lov til at være Michelin stjerne for en aften ja en aften jeg sent vil glemme. Sidst men ikke mindst fik jeg prøvetestet nogle mega skønne navnelabels som jeg helt sikkert tænker der skal komme en Giveaway på i marts måned. 


Nu kan foråret og marts måned bare komme and, jeg er så klar til at indtage den med Kvindernes internationale kampdag, en ferie til Paris og forhåbentlig endnu flere lyse- og forårstimer



































Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.